Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kellene tisztelnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene tisztelnem azért, mert kondizik? Mit lehet kezdeni az ilyennel?

Figyelt kérdés
Megismertem egy csajt az egyetemen, szimpatikus volt, sokat beszélgettünk már a suliban, végül elhívtam randizni. Az első randi teljesen jó volt, pizzáztunk, akkor még nem tűnt fel semmi. A második randin egész nap mászkáltunk ide-oda, és arra lettem figyelmes, hogy szinte 2-3 óránként zabál, előszedegeti a táskájából a bedobozolt kaját, és akárhol képes leülni és megenni, ugyanakkor arra nem volt hajlandó, hogy valahová beüljünk enni. Rákérdeztem, mi ez az egész, és akkor mondta, hogy nem fog "csalni" megint, elég volt a múltkori pizza. Belemerültünk ebbe a témába, és kiderült, hogy keményen kondizik és hozzá speckósan kajál, erre nagyon büszke. Én elmondtam finoman a véleményem, hogy a kondi nem egy tisztességes sport, tönkremennek az ízületei, természetellenes, semmi erőnlétet nem ad, csak felszínes látványt, és ilyen étkezés mellett még egy gyereket sem fog tudni kihordani, semmi nőiesség nem marad benne. Erre azt mondta, hogy mivel nem tisztelem, amit csinál, maximum barátok lehetünk, de én nem kértem ebből. Azóta a suliban feltűnően flegmák velem többen is, érdekesen azok az emberek, akiket mindketten ismerünk. Ha még barátságban akart maradni velem, akkor miért ócsárol másoknak? És miért bűn, hogy szerintem ez a fittness őrület nem olyan dolog, amire büszkének kellene lennie? Csak mert most ez a divat? Ez a jövő?
2017. jún. 10. 15:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
A feszes, harapni való segge azért tetszett, mi?
2017. jún. 10. 15:27
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
hujujuj szegéy csaj. most csinálsz valamit, próbálod maximálisan teljesíteni erre jon valaki és egy negatív képet prezentál róla :S megtudom érteni ot is. vannak igazságok amiket írtál én is csinálom ezt a nagyszeru sportot csak én fiú vagyok. miért lenne természetellenes? és hogy hogy nem ad eronlétet? 2 éve mikor már a 3. éve toltam ezt a sportot lefutottam a teniszezot aki már 10 éve teniszezett 2kmes síkfutásban úgy hogy rávertem 1 kort :) . szerintem ezt át kéne gondolnod. a csaj sem hinném hogy hobi gyúrós lenne :) aki normálisan betart mindent az bizony kemény eredményeket tud elérni. mondjuk a tobbiben igazad van a gyerek téma meg az izuletek, de az izuleteket is meglehet védeni. minden sportban kopnak az izuletek úgyhogy ennyi erovel lehet otthon ulni a gép elott.
2017. jún. 10. 15:34
 3/14 anonim ***** válasza:
53%

Szóval lényegében előadtad az összes ostoba, korlátolt tévhitet, amiktől minden valamirevaló sportoló embert ki lehet kergetni a világból, aztán csodálkozol, hogy utána úgy kezelnek, ami vagy: egy buta, bunkó, rosszindulatú szerencsétlen parasztként :D

Taps, taps.

2017. jún. 10. 15:43
 4/14 anonim ***** válasza:
28%

Manapság egy nő, ha két gyufaszálat odébb rak, halálosan büszke lesz rá. És nem hogy egyenlő lesz utána egy férfival, de egyenesen az úristennel lesz egy szinten.

Ha meg ki mered röhögni ezért, neked annyi, csöngettek, véged.

2017. jún. 10. 15:43
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
Örültél volna, hogy kifogtál egy ilyen csajt. De enyhén szólva elba*tad. Nem baj majd a hamburgerzabáló dagadék biztos jobb lesz, aki egész nap az ágyat nyomja és a tv-t bámulja. Ezeket a hülye sztereotípiákat meg vesd el szerintem. Mert eléggé könnyen megcáfolható az összes és hülyeségek.
2017. jún. 10. 16:31
 6/14 anonim ***** válasza:
47%
Ha helyesen végzi a gyakorlatokat, akkor nem mennek tönkre az ízületei. Erőnlétet ad, sőt sokkal jobb lesz az erőnléte mint annak aki soha nem edzett semmit. És gyereket is bőven kifog tudni hordani, hisz kivan számolva az összes makro bevitel, megeszi a megfelelő kalóriát, fehérjét, ch-t, zsírt. Innentől kezdve semmi baj nincs azon, hogy csirke rizsen él.
2017. jún. 10. 16:35
 7/14 Sunshinedoll ***** válasza:
61%

Mit csodálkozol, hogy flegma, ha te meg belepofázol az életmódjába, amihez amúgy sincs semmi közöd?

Látom, fogalmad nincs arról, hogy működik az emberi test, rendes diéta mellett is lehet gyereket szülni (ez amúgy miért is érv egyébként, lehet nem is akar gyereket??), a konditól lehet erősebb az ember, ha normálisan csinálják és komolyan veszik, sőt, olyankor még az ízületei se mennek tönkre (nyilván vannak a magamutogató barmok, akik látványra mennek, de én inkább a pasik közül látok több ilyet, nem lányokból...), másrészt az izomtalanság = nőiesség elméleted úgy gáz, ahogy van.

Ez a megnyilvánulásod igenis tiszteletlen a csajra nézve. Nem azért vár tiszteletet, mert kondizik, nyilván, hanem azért, mert emberi lény, és az, hogy te kérdezés nélkül belepofázol tudatlanul az életmódjába igenis tiszteletlen, arrogáns dolog. És akkor még most is neked áll feljebb lmao.

2017. jún. 10. 16:44
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ebben az a tiszteletre méltó, hogy kitűzött maga elé egy célt és rendíthetetlenül végigmegy az odáig vezető úton. Olyan, mintha valaki le akarna fogyni. Én ebben olyan nagy problémát nem látok, biztos nem akadtam volna fenn rajta. Tetszene a kitartása.
2017. jún. 10. 17:10
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha nem vetted még észre, hol rontottad el, akkor jobban járt, hogy ilyen gyorsan megszabadult tőled.

De segítek: azt csináltad, amit az igazán gyökerek szoktak, azaz kérés nélkül bírálni kezdted őt meg az életmódját. Nem írtál egy sort se arról, hogy megkérdezte volna erről a véleményed.

De ezzel együtt is, sok olyan embert ismerek, akinek a dolgai hidegen hagynak vagy épp hülyeségnek is tartom, de tisztelem azért, hogy szeretettel és kitartással csinálja.

Ennek a lánynak ennyi elég is lett volna. Na, ez maradt le részedről.

2017. jún. 10. 17:58
 10/14 anonim ***** válasza:
62%
Fenn van facebookon? Szeretnék neki gratulálni, hogy kiállt magáért egy ostoba, okoskodó pötssel szemben.
2017. jún. 10. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!