Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotoknak ilyen ízlése lenne?
Ha elmegyünk egy olyan plakát mellett amin ilyen modell van és azt mondom az a nő úgy néz ki mint egy anorexiás rávágja a párom hogy nem, jól néz ki neki ez jön be.
Meg hogy a lapos beesett hasú nők az ideálisak.
Én is vékony vagyok de közel sem ennyire.
Múltkor a parkban láttunk egy ilyen sovány lányt mint a linken szereplő modell erre rávágja annak a csajnak átlagos a testalkata, nincs azzal semmi gond.
Komolyan nem értem hogy lehet egy férfinak ez vonzó? Mert ha lenne mit fogni rajta akkor megérteném.
Én meg így nézek ki, és eszem bőven, legalább snnyit, mint a 86 kilós barátom.
Az anorex ott kezdődik, hogy koplal vagy nem koplal. Ha nem koplal, akkor alkati adottság.
Ez sok modellnél így van. Sok modell meg nem ilyen alkat és koplal. EZ mindig egyedi.
De ez még nem aroxes. Én láttam élőben egy lányt, én is vékony vagyok, de hozzá képest hízott disznó voltam.
Még egy kis info:
Páromnak volt már anorexiás barátnője. Elmondása szerint pont ezèrt volt vele mert vékony volt. Csont és bőr a csaj. Ismerem is. Szóval ebből kiindulva nem csodálkozom én már semmin.
ja hát ennek a lánynak a képen a bordái is teljesen kint vannak...
aki az ennyire sovány lányokhoz vonzódik, az ugyanolyan, mint azok akik az extrém kövérekhez. vannak ilyenek.
Na.
Az anorexia az egy betegség.
Az anorexiás ember nem eszik, vagy ha mégis, akkor igyekszik kihányni, mert ő még akkor is kövérnek látja magát, amikor már közel van ahhoz, hogy meghaljon.
Ezeket az embereket kezelik mind gasztroenterológián, mind pedig pszichiátrián.
Szerintem egyáltalán nem kellene fölöttük ítélkezni.
Ha a párod exe valóban ezzel a betegséggel küzdött, akkor pont, hogy rosszul tette, hogy megerősítette ebben. Az élete rámehetett volna.
Mondjuk nem is csodálkozom, hogy ennyi anorexiás van mostanság. A való életben amúgy soha nem bántottak a testalkatom miatt, nem kövéreztek le, és több embertől hallottam vissza, hogy vonzó vagyok. Ha meg feljövök a netre, és látom, miket írtok, akkor én is "bébibálnának" vagy "zsírdisznónak" érzem magam, mert azért van rajtam is mit fogni.
Nem, azzal semmi baj sincs, aki bármennyit eszik, nem tud fogyni (mondjuk tény és való, hogy nekik senki sem vágja oda, hogy "ez csak kifogás", míg azoknak a kövér vagy egyszerűen csak teltebb embereknek, akik nem tudnak fogyni, simán.)
Azzal van a baj, aki EGYÁLTALÁN nem is eszik egy testképzavar miatt. Az élete rámehet...
Itt pedig nem arról van szó, hogy valaki vonzó vagy nem, hanem arról, hanem arról, hogy nem enni/kihányni azt a keveset is még egy picit sem egészséges.
21/L
A 74%-os valószínűleg egy bulímiás,rejtett depressziós,testkép zavaros kislány,aki ezzel próbál kitűnni a tömegből,és másokat sérteget,hogy ő jobban érezze magát.Valószínűleg képtelen elfogadni a testét,vagy az életével van valami gáz. Szegény. Jó lenne neki egy pszichológus.
És nem,mielőtt elkezdesz személyeskedni,nem vagyok "hájbébi" vagy mi a torznak neveztél valakit. Tudod vannak olyan emberek akik tényleg szeretik egymást,és nem érdekli hogy a párja hány kiló. Az enyém például betegesen sovány a stressztől. Hát,nem szép az sem,elmondom neked. Nem tudom megölelni rendesen,mert szúrnak a csontjai,nem tudok rácsapni a fenekére mert alig van neki. Igyekszem jókat főzni,de nem hízik az istennek sem. Én pedig egy ronda,dagadt kislány voltam,aki rájött hogy nem érzi jól magát a bőrében és 35kilót fogyott,tehát tapasztalatból beszélek.
Elég sovány, de nekem is ilyen az alakom.
168 centi vagyok, és legjobb esetben 54 kiló (de akkor éjszaka is megeszek egy tányér pörköltet). Ha az éjjeli evés elmarad akár csak egy-két hétig, akkor lemegyek 50-re.
Ez van, nagyon nehezen hízok, bár a páromnak bejövök így. Bár 55 kilósan még inkább, de most mit csináljak ezzel így. Pech.
25-ös! A második bekezdésedhez annyit fűznék hozzá hogy azért nem mind1 hogy valaki betegség vagy stressz miatt fogy le vagy azért mert ön és testképzavaros. A kettő nem egy.
Azt pedig szomorúnak tartom hogy sok nő azért kínozza magát ételmegvonással hogy bejöjjön a pasiknak. Normális férfinak normális női alak tetszik, főleg hogy a génjeikbe ez van kódolva. A termékenységnek nem felel meg az aki csontsovány.
Én se vonzódom a vékony férfiakhoz. Párom 3 éven keresztül volt nagyon vékony. Beteg volt azóta meggyógyult és felszedett pár kilót. Ezért nem hagytam volna el, de ha alapból olyan lett volna nem lennénk most egy pár.
De azt tiszteletben tartom hogy mindenkinek más az ízlése. Nekem nem jön be ez férfiban, nőknél pedig riasztó ez a kinézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!