Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a párotoknak ilyen ízlése lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Ha elmegyünk egy olyan plakát mellett amin ilyen modell van és azt mondom az a nő úgy néz ki mint egy anorexiás rávágja a párom hogy nem, jól néz ki neki ez jön be.

Meg hogy a lapos beesett hasú nők az ideálisak.

Én is vékony vagyok de közel sem ennyire.

Múltkor a parkban láttunk egy ilyen sovány lányt mint a linken szereplő modell erre rávágja annak a csajnak átlagos a testalkata, nincs azzal semmi gond.

Komolyan nem értem hogy lehet egy férfinak ez vonzó? Mert ha lenne mit fogni rajta akkor megérteném.

2017. jún. 9. 23:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%
Kissé meglepődnék, a párom legnagyobb félelme, hogy ha lefogyok, nem lesz mit fogni rajtam.
2017. jún. 10. 05:28
 12/27 anonim ***** válasza:
8%

Amíg nem kezd gizdáskodni azon, hogy mit és mennyit eszel, addig szerintem mindenki olyan modellekre csorgatja a nyálát, amilyenekre akarja.

(Ez persze kizárólag akkor érvényes, ha a BMI-indexed normálértéken belül van. Bébibálnákra nem vonatkozik!)

2017. jún. 10. 05:38
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
#10: Akkor malac vagy. Én meg így nézek ki, és soha nem fogyóztam, mindent megeszek, mai pizzáztam :)
2017. jún. 10. 05:38
 14/27 anonim ***** válasza:
2%
#11: Ugyan már, jól hazudik a párod.
2017. jún. 10. 05:44
 15/27 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, láttál te már anorexiást, mert az nem itt kezdődiik. Inkább libbentsd be a túlsúlyos habtested egy konditerembe, ha már magadtól nem megy.
2017. jún. 10. 05:58
 16/27 anonim ***** válasza:
89%
Itt csak olyan férfiak vannak, akik nem tudnak különbséget tenni teltség és zsírdisznóság között? Szerintetek egy nő kizárólag anorexiás vagy szétfolyó zsírpaca lehet? Tényleg ennyire ostobák vagytok?
2017. jún. 10. 08:03
 17/27 anonim ***** válasza:
72%
Mindenkinek más az ízlése, és mindenkinek más tetszik testalkat terén is. Ezt nem lehet nagyon megkérdőjelezni. Ez van... Nekem is mindig a vékony lányok jöttek be, egy kicsit mondjuk ez a lány formátlan, de ugye ízlések és pofonok. :) Szerintem jó hogy ilyen a világ...
2017. jún. 10. 08:28
 18/27 anonim ***** válasza:
32%
Igen, sérteve érzem magam. Mert a ducikkal finoman kell bánni, azokkal, akik meg nem tudnak hízni, bármit meg lehet ereszteni, és egy kalap alá veszik a végletekig fogyózó anroexiás lányokkal. És nem, nem tudok hízni, bármit is eszem. És bánt, hogy ilyen lekezelően nyilatkoznak a kovérebb emberek, és azt hiszik, mindenki éhezteti magát, aki vékony. És nem vagyok egyedül. Sokan nem tudnak normál étrenddel hízni. Tápokat meg nem fogok enni.
2017. jún. 10. 08:42
 19/27 anonim ***** válasza:
78%

Tehát csak mert téged leszólnak a testalkatod miatt, szerinted az a megoldás, hogy te is leszólsz másokat. Intelligens hozzáállás..

Sose értettem, ez mire jó. Én sose szóltam meg senkit, békében vagyok magammal, ismerem a korlátaimat, tudom, mit lehet kihozni a testemből, engem soha nem is ért atrocitás amiatt, hogy nem vagyok topmodell. Az emberek sokfélék, nem hinném, hogy csak egyféle testben lehet megtalálni a szépet.

2017. jún. 10. 08:55
 20/27 A kérdező kommentje:

A képen látható hölgy nem anorexias? Itt egy cikk róla ;

[link]

Külföldön voltunk ott láttunk egy plakátot.

A hölgynél kb 6 kilóval vagyok több és így is vékony vagyok. A doki szerint is. Viszont rendszeresen eszek és nem vagyok anorexiás!

2017. jún. 10. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!