Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik mit gondoltok arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mit gondoltok arról a nőről akin +30kg van?

Figyelt kérdés

2017. jún. 9. 19:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%
Én a saját életemmel foglalkozok.
2017. jún. 9. 20:27
 12/34 anonim ***** válasza:
17%
hú bazz. mennyi önérzetes bálna van itt a gyk-n. :D
2017. jún. 9. 20:36
 13/34 anonim ***** válasza:
15%

Hozzáteszem nulla humorérzékkel. Néha olyan jó lenne gyakoris lányoktól is olvasni néhány poént.

Ehelyett csak az agresszív fröcsögés megy állandóan. :(

2017. jún. 9. 20:41
 14/34 anonim ***** válasza:
41%

Ja, hogy bárkit lehet nyeszlett rozoga csontos pasiként jellemezni, de ha ők csak maradjanak k.ssban. :)

Van pajzsmirigy túlműködés is, csak besugárzással kezelhető, amit ha túlzbásba visznek, jöhet a gyógyszeres kezelés.

2017. jún. 9. 20:42
 15/34 anonim ***** válasza:
90%
Nekem elég jó humorom van, de ez soha nem jelentette azt, hogy bántanom kell egy embert, hogy a többi röhöghessen. Ha valakit meg kell aláznom, hogy mások röhögjenek, azt bunkóságnak hívják.
2017. jún. 9. 20:49
 16/34 anonim ***** válasza:
8%

Ha egy ilyen szóvicc miatt máris úgy érzi valaki, hogy egyből meg lett alázva akkor ott nem a viccel van baj mivel semmi sértőt nem írtam.

A kérdésnek pedig alapból nincs sok értelme.

2017. jún. 9. 20:53
 17/34 anonim ***** válasza:
85%

Előző, igaz, de a válaszoknak sem nagyon.

Mármint gondolom a férfiaknak, a fétiseseket kivéve nem jönnek be az ilyen nők. Akkor mi ez a mérhetetlen gyűlölet? Nemrég egy másik kérdésnél is ilyen ment.

Ha olyan nőket szidnának, akik nekik bejönnek, de azok semmibe veszik őket, valamilyen szinten érthető. De ennyire utálni valakit, akit nem is vesznek emberszámba... azért az durva.

2017. jún. 9. 21:03
 18/34 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem ez nem ennyire fekete és fehér.

Ezen az oldalon sok olyan ember van aki szándékosan csak gyűlölködik, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki.

Kissé demagóg példa, de pl. nőktől is pont azt látom, hogy egy férfi kiír egy kérdést párkeresési vagy valamilyen egyéb problémájával kapcsolatban és egyből felsorakozik a női köpködő brigád, hogy elmondja minden szerencsétlen, férfiatlan, siránkozó, vesztes lúzernek.

Az pedig akin +30 kiló zsír van túlsúlyos. Páran firtatják az okát, engem hidegen hagy. A tény attól még tény marad.

Olyan ez mint Odösszeusz szavai a Trójában, hogy "nem sértés a holtat holtnak nevezni". Csak ugye a legtöbb ember nem bírja az igazságot és úgy védekezik ellene, hogy egyből támadásnak, sértegetésnek veszi. Ez természetes emberi tulajdonság.

2017. jún. 9. 21:09
 19/34 anonim ***** válasza:
84%

De minek? Hívj rasszistának, én nem szeretem a romákat. Nem is megyek fórumokra, hogy de utálom őket. Mivel utálom őket, nem akarok rájuk időt, gondolatot pazarolni.

Az amit írtál, más, ha a viselkedésről van szó. Külső-belső. Ha egy nőről annyit tudok csak, hogy szilikonmelle van, nem fogom azt mondani, hogy ribi. Az csak egy külső jegy. De ha megtudom róla, hogy egy nap 30 faszit leszopott, akkor azt fogom róla gondolni, hogy ribi.

Azzal pedig semmi baj, hogy a tényeket kimondjuk. Igen, akin 30 kiló felesleg van, az túlsúlyos, de inkább már elhízott kategória. Ez lenne szerintem is a tökéletes válasz. Nem az, hogy bálna meg mittudomén mi. Pl 6-os le van pontozva, pedig igaza van. Egy tényt közöl.

2017. jún. 9. 21:20
 20/34 anonim ***** válasza:
60%

"Pasik mit gondoltok arról a nőről akin +30kg van?"

Katona nő, teljes menetfelszereléssel.

2017. jún. 9. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!