Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért ti is megsértődnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért ti is megsértődnétek?

Figyelt kérdés
Mert köszöntem valakinek,a párja mellett. És még most is haragszik. Jogos?
2017. jún. 9. 11:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ki sértődött meg? Az, akinek köszöntél? Jól van, legközelebb ne köszönj neki.

Ilyen hülyét még, komolyan... O.o

2017. jún. 9. 14:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon beteg dolog.
2017. jún. 9. 19:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Kajak én vagyok ezért a szemét ro.ék,akit most utálni kell? Annyira rosszul esik.
2017. jún. 9. 19:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ne foglalkozz vele.

Én pár hete költözködtem (3. emelet, lift nincs). Egy nehéz dobozt cipeltem éppen, amikor jött egy fiatal pár és a srác kedvességből felajánlotta,hogy felviszi a dobozomat az emeletre. Addig a barátnője megvárta lent, pár perc volt az egész, de nagyon jól jött a segítség. Elköszöntünk, elmentek.

Na de a lényeg,hogy amikor ezt elmeséltem az egyik barátnőmnek (én is nő vagyok). Akkor az volt az első reakciója,hogy ő a csaj helyében nagyon kiakadt volna, meg féltékeny hisztibe vágott volna,mert mi az,hogy a pasija más csajnak segít stb stb. Hát van ilyen...

Szerintem nincs benne semmi rossz. Abban sem,hogy köszöntél. Ha tényleg csak ennyi akkor túlreagálta a párja.

2017. jún. 11. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!