Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért ti is megsértődnétek?
Ki sértődött meg? Az, akinek köszöntél? Jól van, legközelebb ne köszönj neki.
Ilyen hülyét még, komolyan... O.o
Szerintem ne foglalkozz vele.
Én pár hete költözködtem (3. emelet, lift nincs). Egy nehéz dobozt cipeltem éppen, amikor jött egy fiatal pár és a srác kedvességből felajánlotta,hogy felviszi a dobozomat az emeletre. Addig a barátnője megvárta lent, pár perc volt az egész, de nagyon jól jött a segítség. Elköszöntünk, elmentek.
Na de a lényeg,hogy amikor ezt elmeséltem az egyik barátnőmnek (én is nő vagyok). Akkor az volt az első reakciója,hogy ő a csaj helyében nagyon kiakadt volna, meg féltékeny hisztibe vágott volna,mert mi az,hogy a pasija más csajnak segít stb stb. Hát van ilyen...
Szerintem nincs benne semmi rossz. Abban sem,hogy köszöntél. Ha tényleg csak ennyi akkor túlreagálta a párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!