Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy nőről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy nőről, akinek 3 diplomája van,2 gyereke,4 nyelven beszél és még mindig tanul?

Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 13:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Mit nektek diploma,gáz szerelés a Viktor mellet oszt jónapot.
2017. jún. 7. 16:20
 32/39 anonim ***** válasza:

28: te most direkt szívatsz, hogy nem tudom? A férjem biológus, én magam pedig kutatásban dolgozom, zömében biológusi végzettséggel rendelkező egyénekkel (plusz orvosok, gyógyszerészek). Lósz.rt ér a természettudományos BSc diploma, bármilyen jól hangzik így leírva. Itt tanulják meg a kutatást, már a korábbi pipettázós előny sincsen meg, azt a biomérnökök jobban tolják. Van a kutatás, amire vagy van helyed, vagy nincs, és átképezhetted magad tanárnak. És ugye csak a töredékük tud a valódi kutatásban elhelyezkedni... Esetleg még a laborpipettázás van fillérekért az orvosi laborokban. Ennyi. Akkor már jobban megéri a vegyész(mérnök), biomérnök, gyógyszerész, stb. MSc-vel vagy jó kapcsolatokkal, és előre megágyazott hellyel.

Aki meg a harmadik diplomáját csinálja, az pont nem a biológia-fizika-vegyészetet tolja, hanem valószínűsítem a szokásos diplomahalmozást. De a kérdező lehet kijavít, és akkor megkövetem őt a barátnővel együtt. Én ezt látom a környezetemben: andragógia, filozófia, random menedzser, bölcsészet, turi-vendég, ezek mennek egymás után. Után mindenhez "túlképzett", de valójában semmihez sem ért vagy megy a betanított irodai munka.

2017. jún. 7. 16:27
 33/39 anonim ***** válasza:

#25 te pedig az okj-s szakmáddal/érettségiddel törölheted ki a segged. Látszik, hogy kisebbségi komplexusod van a diplomásokkal szemben, ezért szólod le őket. Az pedig, hogy szerinted a mai világban 4-5 nyelv felsőfokú ismeretével nem lehet boldogulni, már önmagában, diploma nélkül is...hát, látszik, hogy nem értelmiségi körökben mozogsz. Manapság a nyelvtudás az egyik legkeresettebb dolog. A diploma ehhez hab a tortán.

A gyakorlati tudáshoz pedig annyit, hogy senki nem gyakorlati tudással kerül ki az iskolapadból. Gondolom te lennél az a fajta álláshirdető, aki 20 év munkatapasztalatot vár el a 23 éves frissen végzettektől :D Mert miért is nem kezdtek el dolgozni már 15 évesen, ahelyett, hogy feleslegesen képzik magukat...jó szakma az utcaseprés.

2017. jún. 7. 16:30
 34/39 anonim ***** válasza:
16:27 Én is biológus vagyok és orvosi kutatóintézetben dolgozom több éve. Az msc-t emellett csináltam meg, de anélkül is felvettek ide dolgozni, mert megvolt a kellő szakmai ismeretem és gyakorlatom. Úgyhogy de, tudom miről szól az egész: Aki akar, az bármivel el tud helyezkedni, aki lusta vagy nem ért hozzá, az végezhet akár pHD-t is biológusként (nem nehéz egyébként elvégezni azt sem), akkor sem fog semmit elérni. De attól még külön diplomának számít és a bsc is ugyanolyan értékű diploma, mint bármi más.
2017. jún. 7. 16:34
 35/39 anonim ***** válasza:
64%
De gázak vagytok. :D Gyakorin veritek a melleteket a végzettségetekre? :D
2017. jún. 7. 16:34
 36/39 anonim ***** válasza:
Ha te ebből azt szűröd le, akkor nincs több kérdésem
2017. jún. 7. 16:39
 37/39 anonim ***** válasza:

16:30: a végzettségem nem ide tartozik.

A nyelvtudást hol kamatoztatod önmagában...? A legtöbb helyen (kutatás) beugró az angol + esetleg egy második nyelv, de az angolt kell magas szinten tudni (a német az oktatáshoz kellhet, esetleg az adott cég profiljához). Hogy beszélsz-e oroszul vagy franciául, az nagyon szép papíron, meg nem adnak el kilóra a külföldi konferenciákon, plusz bele lehet írni a szakmai önéletrajzba, de a kutyát nem érdekli, mert a tudomány nyelve angol és a többit úgysem használod. Sorold a szakmákat, ahol önmagában a nyelv érték végzettség nélkül (legyünk megengedők, aktív nyelvtudásról). A nemzetközi MÁV pénztároson túl, mert még a tolmácshoz is felsőfokú végzettség kell, nem a nyelvvizsga papír.

A BSc főiskolai végzettségnek számít hazai körülmények között, hiába csapod ki a kisebbségi komplexus kártyát velem szemben (amit nem tudok értelmezni). Direkt utánakerestem, hogy ne a levegőbe beszéljek... Olvass végig pár egyetemi honlapot, de akár a felvi.hu-n is próbálkozhatsz. Van egy-két terület, ahol a BSc önmagában elég, lásd mentőtiszt, gyógytornász, amiket korábban FŐISKOLÁN képeztek. De mindegy, legyen a BSc/BA piacképes (ez a lényeg), de ne hazudjuk már azt, hogy a BSc/BA + MSc/MA két diploma. Mert attól még nem lesz az.

Kérdező, hová tűntél? Kérlek segíts nekünk a felesleges szájkaratézást abbahagyni, és önts tiszta vizet a pohárba. Ígérem, ha nincs igazam, elnézést kérek tőletek.

2017. jún. 8. 05:38
 38/39 anonim ***** válasza:
Pedig a bsc és msc az bizony 2 diploma
2017. jún. 8. 09:16
 39/39 anonim ***** válasza:

Azt hogy én is ilyen szeretnék lenni majd.

18N

2017. jún. 30. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!