Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy nőről, akinek 3 diplomája van,2 gyereke,4 nyelven beszél és még mindig tanul?
Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 13:50
1/39 anonim válasza:
azt hogy 3 diplomája van,2 gyereke,4 nyelven beszél és még mindig tanul
ettől még nem fogom ismerni
2/39 anonim válasza:
Hogy egy karrierista anyuka. Ennyi alapján mi mást lehetne gondolni róla?
5/39 anonim válasza:
Azt, hogy ez bizony nem semmi. Elismerésem.
6/39 anonim válasza:
Arra hogy hova dugta be a gyerekeket amíg magolt?
7/39 A kérdező kommentje:
Otthon van a gyerekekkel, 4 éves korukig. Ez idő alatt tanult. Nem dugta be őket sehova.
2017. jún. 7. 14:01
8/39 anonim válasza:
#6 időbeosztásról, hallottál már? Gondolom, ha ilyen tanult, van rendes munkája is, ami mellett babysittert is megengedhet magának, vagy apukára bízza addig a gyerekeket. Akaraterő kérdése az egész, büszke lehet magára.
9/39 anonim válasza:
Valaki elárulja, hogy miért lettem lepontozva?
10/39 anonim válasza:
Azt, hogy valószínűleg nem ő pénzeli a megélhetésüket. Én főállásban dolgoztam egyetem mellett, és nem volt könnyű, és magamat is nehezen tartottam el. Két gyereket pluszban már nem is tudtam volna. Tehát valószínűleg szülők vagy gyerekek apja erősen hozzájárul ehhez. Attól függetlenül hajrá, tőlem tanuljon, általában a tudás nem árt senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!