Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok jogos a felhábor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok jogos a felháborodoás?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést, ha túl hosszú lett. Igazából mások tapasztalataira, véleményére vagyok kíváncsi, hogy így ismeretlenül ugyan, de érdekel ki hogyan vélekedik erről a helyzetről.

Szóval 4 évvel ezelőtt volt egy barátom közel 2 évet jártunk (első nagy szerelem volt mindekettőnk részéről). Egészen tavaly szeptemerig nem is beszéltünk, nem is tudtunk egymásról semmit, azonban egy egyetemre kerültünk (nem egy évfolyamba). Újra találkoztunk, kifejezetten jóba lettünk sőt inkább már barátomnak mondanám. Amióta szakítottunk neki már 2 nagy szerelme is volt, azért voltak még ezeken kívül is kapcsolatai (sőt). Jelenleg is van barátnője, akivel mint látom nagy az összhang.

Közel fél éve összejöttem az exem egyik barátjával, mivel leginkább közösek a barátaink megbeszéltük, hogy csak, akkor mondjuk el másoknak, hamár teljesen biztosak vagyunk az érzéseinkben. Így is lett, azonban megkértem a barátomat, hogy mielőtt elmondjuk a barátainknak először én hadd mondjam el az exemnek-azt gondoltam, hogy így korrekt, illetve neki komoly kapcsolata van úgysem fogja érdekelni- csakhogy ez nem így lett. Amikor elmondtam neki halkan csak annyit mondott: Értem. Aztán kis idő múlva nem épp kiabálva, de elég hangosan felháborodva megkérdezte, hogy én ezt mégis, hogy képzeltem? mondtam neki, hogy mi már évek óta nem vagyunk együtt és foglalkozzon inkább a barátnőjével (akiről nem mellesleg mindig nekem áradozik, de ez engem nem zavar, mivel barátok vagyunk) Azt mondta, hogy: Oké, hogy "XY" van nekem, de attól még rosszul esik... Azóta, ha egy társaságban vagyunk, akkor is csak halkan köszön nekünk, de hozzánk nem szól (főleg nem hozzám) az egyetemen, ha meglát inkább kikerül. Nektek mi erről a véleményetek? Jogos, hogy így bánik velem/velünk?

Köszönöm a válaszokat!

2017. jún. 6. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos.Nem vagytok együtt,azt csinálsz amit akarsz,meg ő is.Ha éppen baráti társaságból van a barátod,nagy kaland,nekem is volt ilyen,de senki nem szólt egy szót se,mert az előző le lett zárva ,és kész.Az egóját bactatja csak a dolog.Én se szólnék hozzá ha ekkora barom.
2017. jún. 6. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sajnálom a barátnőjét. Nem szereti igazán.
2017. jún. 6. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Már azt sem értem, miért kellett ez neked külön bejelenti az exednek évek és több kapcsolat távlatából.

Az exed nem normális, a barátnőjének részvétem.

2017. jún. 6. 18:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Képzeljétek a barátommal kiraktunk egy közös képet, erre az exem letiltott. Tényleg nem normális...
2017. jún. 9. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!