Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hasonlóan duci lány hol tud ismerkedni?
Hasonló testalkatú nőként mondom, itt ne! Jól látod, hogy itt nem érdemes. Szerintem amúgy tényleg bárhol, de amellett, hogy nagyban függ attól, hogy milyen a kisugárzásod egy ilyen alak mellé, nagyon nagy szerencse is kell, hogy olyan férfiakkal akadj össze a való életben, akik nem fognak egyből a barát kategóriába tenni az alakod miatt. Az én tapasztalatom 22 évesen, hogy nagyon nehéz így párt találni, jobb, ha megpróbálsz fogyni egy picit, én is ezt teszem, egyelőre inkább kevesebb mint több sikerrel, de nem szabad elkeseredni. Sok sikert! :)
22/L
#16 és #Kérdező. A kérdés egyértelműen a "hasonlóan duci" "tud"-e "ismerkedni"-re hangsúlyos és a "hol" rész csupán költői benne (kihúzató).
Ezt elárulja a "tud" segédige alkalmazása. Mivel, ha valóban a "hol"-ra lenne a kérdés kihegyezve, akkor irrelevánssá válna a mondat első fele. Ezt a szándékot teljesen egyértelművé teszi a linkelt kép alkalmazása is.
Inkább objektív vélemény kérés ez, sem mint komoly kérdés a "hol"-ra vonatkozóan. Ez a legtöbb válaszolónak egyből, ösztönszerűen lejött. Persze lehetséges egy álnaiv, képmutató értelmezés, amiben ostobának bélyegezzük azokat, akik a valódi kérdésre válaszoltak. Így már is nem kell szembenézni ezekkel, mivel ostoba emberek írták a válaszokat, akik a kérdést se voltak képesek értelmezni, ugye?
Pontosan ezért szükséges még is a "hol" benne, hogy ez a önvédelmi mechanizmus elérhetővé váljon.
Arra kérnélek titeket ne nézzétek a publikumot teljesen hülyének. A jó kérdésre válaszoltak, akkor is, ha ez bizony fájhat.
"Engem is a telt lányok vonzanak, szeretem a gömbölyű formákat"
Csak az a baj, hogy a képen lévő lány már nem telt, hanem durván kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!