Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hasonlóan duci lány hol tud ismerkedni?
Ha le akarom ültetni a kocsim, biztos téged hívnálak randira.
Nekem sok vagy. Nagyon sok.
Ott ahol a többi lány is. Baráti körben, társkeresőn, szórakozóhelyeken.
A külső egy fontos szempont, szerintem ebben kiegyezhetünk, de fontosabb a belső. Hiába egy csinos nő, ha egy értelmes szót nem tudunk váltani. ÉS lehet valaki duci, ha egyébként minden percél élvezem a beszélgetéseknek, jó a humora, tudja mit akar. 27/f
Ő egy szimpatikus, szerintem helyes csajszi.
Hát, nem egyszerű, az a baj, automatikusan a legtöbb férfi könnyedebb kapcsolatra akarja majd, örüljön, ha van mit alapon.
Amúgy lehet bárhol, neten, az életben, csak közölje világosan, milyen kapcsolatot szeretne.
(a fogyást meg erőltetni kellene, mert később baj lesz...:( )
#3 Remek dolog, ha jó lehet valakivel beszélgetni. Barátnak kiváló, csak éppen ez társnak rohadt kevés. :D
Mihez kezdjek vele, ha nem áll fel rá a farkam?
Kár ezért a csajsziért, pedig helyes pofija lenne...
Amúgy meg sehol és bárhol, vagyis akárhol találkozhat olyannal, akinek bejön az effajta alkat, habár mindenhol kevesen lesznek az ilyen ízlésűek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!