Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hasonlóan duci lány hol tud ismerkedni?
2017. jún. 7. 13:03
11/28 anonim válasza:
#3 Másik dolog, hogy én egy ilyen testben pontosan inkább a belső nyomort látom szükségszerűnek, mint sem értéket.
Épp testben épp lélek, ahogy a régi mondás tartja.
Mennyit kellhet, egy ilyen lánynak kompenzálnia egy kapcsolatban, hogy helyre tegye azt a hatalmas deficitet, amit a világ terhe és megvetése ró rá?
Iszonyatos súllyal préselheti a korszellem és a nőideál a személyiségét, el sem tudom képzelni mekkorával.
12/28 anonim válasza:
#3 vagyok. Én nem azt mondtam, hogy csinos nő= buta liba. Félreértettetek. Azt akartam mondani, hogy hiába néz ki valakijól, ha nem tudok vele beszélgetni. Persze hogy vannak jó nők, akik okosak és értelmesek.
13/28 anonim válasza:
#3 vagyok. És igen is vannak duci lányok, akiknek szép arca van és egyébként vonzónak találom őket, ez számotokra bármennyire is fura. Volt duci barátnőm és iszonyú jó volt vele a szex, és teljesen más miatt lett vége. De ez az én véleményem, az meg a tiétek.
14/28 anonim válasza:
Én szivesen ismerkednék egy ilyen lánnyal.
16/28 anonim válasza:
Kedves hozzászólók! A kérdező nem azt kérdezte, nektek tetszik-e a képen látható lány, vagy hogy ki undorodik tőle, hanem hogy hol tud ismerkedni :)
Válaszolva: én is ilyen lány vagyok, egyetemi diákkörből is volt barátom, illetve internetről megismerve is volt két párom.
17/28 A kérdező kommentje:
17-es ment a zöld kéz,köszi!
2017. jún. 7. 14:42
18/28 anonim válasza:
De miért nem fogysz le? Nem hiszem el, hogy ez az alak neked megfelelő.
19/28 anonim válasza:
Igényes pasinak nyilván nem fog kelleni(tudom manapsàg minden elhìzott fiatal làny/nő hormonzavaros,beteg és nem tehet róla),akinek nem jut punci talán szóba áll majd veled netes társkeresőkön.Az ilyen alkatú csajok vajon belegondoltak már abba,hogy hogy fognak kinézni 40 évesen?Kétlem...
20/28 anonim válasza:
Nem akarsz itt ismerkedni, de az itteniektől kérsz tanácsot arra vonatkozóan, hogy hol ismerkedj xD Az agyad is el lehet zsírosodva pöpikét :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!