Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk közelednétek egy visszahú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk közelednétek egy visszahúzódó lányhoz?

Figyelt kérdés
Miért, vagy miért nem?

#lány #félénkség #visszahúzódö
2017. jún. 6. 19:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Milyen értelemben visszahúzódó? Én is az vagyok. Utálok a középpontban lenni, és ha lehet, inkább meg sem szólalok akkor, ha sok ember vesz körül (3db). Viszont kettesben egy intelligens lánnyal egész nap tudok beszélni megállás nélkül, és nagyon közvetlen vagyok.
2017. jún. 6. 19:58
 12/18 A kérdező kommentje:

Nos én egy idő után megnyílok és aztán elhallgattatni sem lehet.

Viszont nagyobb társaságba nem nagyon beszélek mert nem tudok mit hozzáfűzni a témához.Meg könnyen zavarba jövök és piros lesz az egész fejem.Mikor pl örán felszólít a tanár és csak engem hallgat az osztály paradicsom leszek

2017. jún. 6. 20:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány éves vagy?
2017. jún. 6. 20:24
 14/18 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2017. jún. 6. 20:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem sértésből, de akkor ez inkább tini kategóriás kapcsolat. Az izgulás miatt később érő típusnak tűnsz, amivel nincs semmi gond. Sőt, amiért most aggódsz és nehézségnek érzel, az idővel változni fog. Nagy eséllyel lesz egy időszakod (egyetem, munka, önállósodás), amikor elkezdesz nyíltabbá válni. Szóval, fel a fejjel, nem lesz problémád! :D
2017. jún. 6. 20:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak, ha egyértelmű érdeklődési jelzéseket küld felém.
2017. jún. 6. 21:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Persze. Tetszenek a szemérmes nők.

De csak olyannal, aki nem KIZÁRÓLAG elhúzódni tud, ha hozzáér az ember.

Szóval az óvatos tánc nem tévesztendő össze a "nem is táncolok"-kal, no.

2017. jún. 6. 21:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, ideig napig, ha azt látom megéri.

Mostani barátnőm is ilyen, néha még most is zavar, hogy fél órás monológokat tolok, de ez van. Legalább marhaságokat sem beszél, pláne mert értelmes.

22/f

2017. jún. 6. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!