Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj e, ha nagyon visszahúzódó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj e, ha nagyon visszahúzódó, csendes, zárkózott vagyok? 19/F

Figyelt kérdés
Bulizni sem járok

2017. ápr. 27. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Ja. Baj.

Én is mindig ilyen voltam.

A nők viszont csípik a nagypofájú, rámenős, társaság középpontja tipusú embereket.

2017. ápr. 27. 14:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát én nem olyan vagyok.Csak akkor beszélek,ha kérdeznek.Nehezen nyílok meg,csak olyanok mellett tudok feloldódni,akiket évek óta jól ismerek
2017. ápr. 27. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Hátránnyal indulsz az életben, de akad olyan partner, aki ezt kedveli. Nem mindenki jár bulizni, az nem, mérvadó.
2017. ápr. 27. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

Hát nem előny. Általában azokhoz vonzódnak a nők, akik védelmet sugároznak. Vagy fizikailag, vagy pedig úgy, hogy magabiztosságot sugároznak(vagy anyagi egzisztenciában). Olyat keresünk, aki meg tud védeni, ki tud állni értünk, ha pl. valaki letapiz vagy beszól az utcán.

Így persze ez a külsődtől is függ. Ha amúgy úgy nézel ki, mint aki most lépett le egy magazin 50 legjobb pasi címlapjáról, de visszahúzódó vagy, akkor is dögleni fognak utánad, sőt! Az jön le, hogy milyen helyes és mellé szerény is, duplán nyerő.

És fordítva is igaz, ha valaki egyébként nem egy Adonisz, de határozott és nyitott személyiség, akkor valószínűleg sikere lesz.

De persze vannak kivételek. Azok a nők vonzónak találhatják a fenti tulajdonságodat, akik anyáskodóak a férfiakkal.

Mindenre van igény. Ha nem így lenne, már kihalt volna az emberiség.

2017. ápr. 27. 15:04
 5/8 A kérdező kommentje:

"védelmet sugároznak"

Ivan Drago,Jason Voorhees,Michael Myers

Egyik sem volt valami beszédes.

Mi köze van a védelemnek ahhoz,hogy valaki hangoskodik e vagy sem?

2017. ápr. 27. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Az attól függ...van akinél előny is lehet.
2017. ápr. 27. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:

"Ivan Drago,Jason Voorhees,Michael Myers

Egyik sem volt valami beszédes.

Mi köze van a védelemnek ahhoz,hogy valaki hangoskodik e vagy sem?"

Apéldáidat nem értem. Az első izmos, tehát nem kell nagypofájúnak lennie (ahogy írtam), a többi meg filmbeli sorozatgyilkos, mióta számítanak jó pasinak ezek a karakterek? o.O

Ha valaki hangoskodik, magabiztosabbnak, erősebbnek tűnik. Ilyen egyszerű. Azt persze nem jelenti, hogy erős is.

A kommunikációban is így van, ha egy kisebb csoport hangosabb, nagyobbnak tűnik, ezt elhallgatási spirálnak nevezik.

2017. ápr. 27. 16:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerinem ez nem gond, bár nekünk nőknek szerintem fontos, hogy az első lépést ne mi tegyük meg :)
2017. ápr. 27. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!