Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk közelednétek egy visszahú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk közelednétek egy visszahúzódó lányhoz?

Figyelt kérdés
Miért, vagy miért nem?

#lány #félénkség #visszahúzódö
2017. jún. 6. 19:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%

Ingerszegènyek... :(

(azaz nem)

2017. jún. 6. 19:35
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem, mert nem tudok mit kezdeni velük. Egyszer randira hívtam egyet. Végig én beszéltem. Na nem mint ha nem kérdeztem volna Őt, de magától egy szót sem szólt. Életem legrémesebb néhány órája közt tartom számon...

Aki visszahúzódó, az valami okból az...

Köszi, nem!

26/F

2017. jún. 6. 19:35
 3/18 anonim ***** válasza:
Egy rövid ideig igen. Ha nem nyit, akkor abbahagyom, mivel nincs ahhoz semmi kedvem, hogy időt és energiát pazaroljak arra, hogy kiépítsek egyoldalúan egy kapcsolatot.
2017. jún. 6. 19:39
 4/18 anonim ***** válasza:
55%
Kezdeményeznék az elején, de ha ő semmit se tenne soha és nem is mutatná ki hogy érdeklem akkor feladnám.
2017. jún. 6. 19:41
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Fúj ez gusztustalan..nem
2017. jún. 6. 19:42
 6/18 anonim ***** válasza:
Nincs bajom azzal, hogy visszahúzódó, sőt, jobban kijövök az ilyenekkel. A közeledéshez viszont kell az is, hogy viszonozza valahogy. A kommunikáció kétirányú utca.
2017. jún. 6. 19:44
 7/18 anonim ***** válasza:
58%

Ja, hogy a visszahúzódó nő gusztustalan, de az ilyen pasi nem? Ez vicc kategória már

(én visszahúzódóbb vagyok, mégis meg tudok nyílni egy kis idő után, szerencsére van olyan aki elfogad ilyennek)

21n

2017. jún. 6. 19:44
 8/18 anonim ***** válasza:
2. Akkor sok szörnyűségen még nem mehettél keresztül..
2017. jún. 6. 19:46
 9/18 anonim ***** válasza:

Az attól függ.

Ha külsőre vonzó, akkor megpróbálom, de ahogy előttem is írták, egyoldalú kapcsolatépítésbe nem mennék bele.

2017. jún. 6. 19:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten a visszahúzódó lányokat kedvelem. Csak náluk nehéz eldönteni, hogy párt látnak a fiúban, vagy barátot. 22/F
2017. jún. 6. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!