Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dilemma; Ti álltatok már bosszút az exen? Megérte, megnyugodtatok tőle?
A szitu a következő:
Exem, akivel elég csúnyán mentünk szét, pár napja a google play-en elkezdett a hitelkártyámmal mindenféle hülyeségekre előfizetgetni, pl. faceapp, amiről megtudtam, hogy valami selfie manipulálgató app, meg lehet vele fiatalítani magad, meg ilyen hülyeségek.
Onnan tudom, hogy ő volt, hogy én már 1 éve, a szakításunk óta nem használom semmire a hitelkártyámat, viszont amikor még együtt voltunk, a google play-en az én kártyámmal fizetett egy párszor, én hülye megadtam neki anno a kártya adatokat.
Persze írtam neki, hogy mi ez, és ha ő volt, akkor fejezze be, természetesen nem reagált semmit az email-emre, viszont a fészbukjáról rögtön eltüntette a képet, amit ezzel a faceapp-al csinált.
Na most, pénzügyileg eléggé lehúzott a nő az együttélésünk során, szóval nagyon be voltam rá rágva, nehezen tudtam félretenni a bosszúvágyamat. És most meg jön ez, hogy megint az én pénzemen élősködik.
Legszívesebben feljelenteném a rendőrségen, mert nagyon nem szívesen hagynám annyiban, hogy megint meglopott, már azt is nehezen bírtam lenyelni, hogy a szakításunkkor is megrövidített egy elég komoly pénzösszeggel.
Viszont nem akarok egy csomó időt elcseszni arra, hogy kihallgatásokra járok, meg stb.
És nem tudom, hogy az eszemre hallgassak-e, és csak simán tiltassam le a kártyát, aztán emésszem magam, vagy az érzelmeimre hallgassak, és jelentsem fel, viszont akkor a saját életemet is megnehezítem a sok rendőrségre járkálással meg papírmunkával?
Az összeg nem komoly, de ugye új kártyákat kell csináltatnom, ami már 23 rugóba kerül, mert nem lejárat miatti csere van.
Plusz most nem tudok kártyával hozzáférni a pénzemhez vagy 2 hétig.
"ami már 23 rugóba kerül"
ELhiszem, hogy nagyon pipa vagy, de te is tehetsz róla.
Nem éri meg. Nem csak időben nem, pénzben sem. A szakítás nem jogi kategória, könnyen bíróságon folytathatjátok, ha csaj olyan alkat, és az ügyvéd többe fog kerülni jóval.
Azt már csak halkan kérdeztem meg, hogy ha 1 évig nem használtad a kártyád, akkor most ez a 2 hét annyira kardinális kérdés? Ha kell valamiértz a pénz, vedd fel a bankban.
Mert a hitelkártyám az, amit nem használtam, a betéti kártyámat, ami a folyószámlához jár, azt rendszeresen használom. És sajnos jó eséllyel annak az adatait is tudja, szóval muszáj voltam azt is lecserélni.
És itt nem feltétlenül arról a kis összegről van szó, hanem hogy milyen rohadtul pofátlan húzás ez a részéről, rohadtul megérdemelné, hogy bosszút álljak rajta.
Nézd, akkor jelentsd fel, de magad írtad, nem akarod ezzel terhelni az életed.
DÖntsd el, mit akarsz :) Amúgy megérdemelné, és nőként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!