Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nézek ezek után mások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézek ezek után mások szemébe? Iért csinája ez? Sajnálom, vállalnom kell a felelőséget a tetteimért! De ez akkor is nagyon rossz! Dobjam ki?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok, és felelőtlen!Alig 2hete járok a barátommal akibe már a legelején szerelmes lettem!

Naiv voltam, lefeküdtünk 1hétel utánna mi után összejöttünk!De már a volt barátnőjének a tesója hireszteli és kitől tudhatná ha nem tőle!Normális válaszokat ha kérhetnék!És segítséget!

2010. máj. 17. 23:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is híreszteli a tesója.
2010. máj. 18. 00:08
 12/15 anonim ***** válasza:
:-D
2010. máj. 18. 00:08
 13/15 anonim ***** válasza:

IGEN, VÁLLALD A FELELŐSSÉGET A TETTEIDÉRT !

Semmi jogod rá, hogy mást hibáztass, hogy nézz mások szemébe? Hát ha neked mások véleménye számít, akkor legközelebb előbb kérdezz meg másokat, hogy jó szemmel néznék-e, ha lefeküdnél a barátoddal?

Vagy ehelyett inkább nő fej, és ne rinyálj itt, mint egy sz..zk..va....

Nem lehet egyszerre ba...ni is és szűznek is maradni!

Akkor feküdj le valakivel, ha a dolgot nyugodt szívvel akárki előtt is fel tudod vállalni. Szüleid tudnak egyáltalán erről? Meg a dolgaidról?

Mindenesetre a srác is egy kis taknyos még, ha az első dolga elújságolni a volt barátnőjének. Még az is lehet, hogy csak azért van veled, hogy a volt barátnőjét megbántsa azzal, hogy veled van.

Elővenném a srácot, és megkérdezném, hogy mi köze van másoknak (főleg a volt bnőnek) a ti MAGÁNÜGYETEKHEZ??

2010. máj. 18. 00:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Bocs, nem "nő fej", hanem "nőj fel !" -t akartam írni...

a lényeg átment...

2010. máj. 18. 00:54
 15/15 anonim ***** válasza:
kibas.zásként híresztelhetnéd te meg azt, hogy a srácnak jó kis farka van és elég szarul is csinálja a dolgokat dugás közben
2010. máj. 18. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!