Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy nézek ezek után mások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézek ezek után mások szemébe? Iért csinája ez? Sajnálom, vállalnom kell a felelőséget a tetteimért! De ez akkor is nagyon rossz! Dobjam ki?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok, és felelőtlen!Alig 2hete járok a barátommal akibe már a legelején szerelmes lettem!

Naiv voltam, lefeküdtünk 1hétel utánna mi után összejöttünk!De már a volt barátnőjének a tesója hireszteli és kitől tudhatná ha nem tőle!Normális válaszokat ha kérhetnék!És segítséget!

2010. máj. 17. 23:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
most mi a bajod? nem értem
2010. máj. 17. 23:06
 2/15 A kérdező kommentje:

2szer történt meg a szex!

1 szer egy buli után, kicsit komás voltam!

De egyébként nem volt egy akrobata, és szégyelhetné is magát!

2010. máj. 17. 23:06
 3/15 A kérdező kommentje:
Ez égő hogy hireszteli!
2010. máj. 17. 23:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Igen, dobd ki a francba és a későbbiekben többször is gondold át, hogy milyen srácba habarodsz bele.

Azzal egyébként szvsz nincs gond, hogy 1 hét után lefeküdtetek, tehát ez egy vállalható dolog. A gond csak annyi, hogy rossz embert találtál erre.

Az ilyesfajta pletykák többnyire a 3 (hó)napos csodába tartoznak. Mire visszajöttök nyári szünetről, már senki nem fog rá emlékezni...

2010. máj. 17. 23:08
 5/15 anonim ***** válasza:
17 éves létedre elég hülye vagy
2010. máj. 17. 23:08
 6/15 A kérdező kommentje:

3. válaszadó tudom sajnos az vagyok!

2. válaszadó nem sulis dolog ő már 22éves dolgozik de egy városba lakunk!:(

köszönöm az eddigi válaszokat!

2010. máj. 17. 23:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Megértelek. Mégis, amíg nem biztos semmi, ne dobd ki szerintem. Mindenki mindaddig ártatlan, amíg 100%-ig be nem bizonyosodik, hogy bűnös. Lehet, hogy az ex tesója csak gondolja, blöfföl, hátha összejön. Pont ezt akarja, hogy szakítsatok valószínűleg. Beszéld meg ezt a pároddal. Ha már szex megy együtt, akkor az őszinte beszélgetéseknek is kellene. 1 hét után tényleg nem szokás még lefeküdni komoly kapcsolatban, na de ezt már ti tudjátok...
2010. máj. 17. 23:11
 8/15 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy összeakarnak bennünket ugrasztani!Bár jó lenne haigy lenne és nem a hiresztelés!Köszi a választ!
2010. máj. 17. 23:12
 9/15 anonim ***** válasza:

Kérdező 23:10: Nahát akkor meg még inkább nincs miért aggódni. Városban nem terjednek annyira az ilyen jellegű pletykák, mint suliban...

Ha meg ez a vadbarom 22 éves, akkor meg pláne rakd ki a francba, ha ennyi idősen csak ennyi esze van.

2010. máj. 17. 23:13
 10/15 anonim ***** válasza:
ooooo yout touched my tralala... hmmm my dingdigndong
2010. máj. 17. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!