Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogom bánni ha megszökök vele? Mi lesz velem ha elhagy? 18/L
Figyelt kérdés
Csak úgy lehetünk együtt ha megszokok vele. Vagyis eljön értem este és soha többet nem jövök ide vissza.
Nagyon szeretem ő az életem.
Neki volt már élettársa és gyereke is van. Ott kéne laknom ahol nem rég még a másik nő lakott. .. nem tudom mit tegyek. Mindenki utalni fog.
2017. jún. 4. 16:48
1/11 A kérdező kommentje:
Még 17 vagyok pár hónap és 18 akkor mennek el vele.
2017. jún. 4. 16:49
3/11 anonim válasza:
Gondolkozzál mar egy csoppet, es ne csak menj bele vakon a vilagba, amerre epp egy farok mutat...
4/11 anonim válasza:
Legjobb fejsegbol mondom es tenyleg nevelo celzattal.
NE LEGYEL MAR ILYEN BUTA LIBA!
6/11 anonim válasza:
Te is olyan akarsz lenni mint az a masik no?
Egyedul, egy gyerekkel? Suli es munka nelkul?
7/11 A kérdező kommentje:
Soha nem fog az életem megváltozni ha nem megyek el vele. Tudom hogy jó életem lenne velem ha lenne gyerek akkor is de ott van bennem az hogy mivan ha vege lesz?
2017. jún. 4. 16:55
9/11 A kérdező kommentje:
Meg tiszta kellemetlen hogy pár hete még egy masik nő volt ott és az a nő olyan rafinált hogy félek hogy vissza csábitaná
2017. jún. 4. 16:56
10/11 anonim válasza:
Te akkora egy primitív buta **csa vagy, írhatunk itt bármit, úgyis elszöksz vele. Gyenge vagy és befolyásolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!