Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy ha mellém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy ha mellém ül reggel a vonaton akkor az anyuka ül mellém és nem a lánya?

Figyelt kérdés
2017. jún. 4. 10:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Anyaként annyit tudok mondani, hogy reflex.

Lehet, hogy már nem kisgyerek, de a reflex megmarad. Én ülök az idegenek felé és nem a gyereket ültetem oda. Anyukám 50 felett is néha megérinti a karom, mielőtt átmegyünk az úton, pedig már felnőtt vagyok, csak a reflex benne maradt, hogy védjen ilyen helyzetben :) és megfogja a kezem, ha kilépnék a kocsi elé. Már csak nevetünk rajta, hogy így viselkedik. Már nem fog elmúlni, azt mondja :)

2017. jún. 4. 10:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Minden esetre nem látok benne semmit, szívesen örülnék neki ha mellém ülne a lánya is, viszont akkor 3 variáció van én esetembe: nem jövök be a lánynak; anyai reflex; bejövök a lánynak, csak nem mer mellém ülni.
2017. jún. 4. 10:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Ha melléd ül, akkor sem mered megszólítani soha! :)
2017. jún. 4. 11:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Mellém évtized óta nem ül senki se a buszon, se a vonaton. Nem vagyok büdös, mielőtt erre gondolna bárki.

Most vagy

1.PSYCHO kinézetem van és menekülnek előlem

2.Mindenki utál (mondjuk azt amúgy is)

3.A "keep out" tekintet használ

Mondjuk vicces, mikor inkább állnak, csak mellém ne. Szemétládák. Remélem jól bedurran a lábuk cserébe.

2017. jún. 4. 11:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a pm-es magyarázatot a terpeszülés jelenségre :)erre még sosem gondoltam.

Szerintem is többnyire rossz beidegződés nem pedig feltétlenül szükséges, na de ilyen alsótáji plusz alkatrészek hiányában mi könnyen beszélünk nyilván.

2017. jún. 4. 13:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Amit 11-es írt. Moziban, színházban, mindig engem ültetett úgy, hogy ne legyek idegen mellett.
2017. jún. 4. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!