Ma reggel a vonaton felejtettem a pénztárcámat! Benne volt 2 személyigazolvány, továbbá diákigazolvány és egy buszbérlet meg vagy 3000 Ft. A vonat végállomása a keleti pályaudvar volt. Ott már hívtam az ügyfélszolgálatot is. Tovább mit tegyek?!
Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 14:54
2/7 A kérdező kommentje:
Egy román és egy magyar, mert kettős állampolgár vagyok
2016. máj. 22. 15:42
4/7 A kérdező kommentje:
Jobbat én se tudok. :(
2016. máj. 22. 16:05
5/7 anonim válasza:
Hétfőn hívd fel őket, és ha nincsenek meg az igazolványok, akkor jelentsd be a rendőrségen.
Nem szeretnéd ugye, hogy hajnali kettőkor a teknősök térdeljenek a melleden, mert valaki a személyiddel 10 millió OTP kölcsönt vett föl?
6/7 anonim válasza:
... és legközelebb varrd a bugyidba, sükebóka!
7/7 Angyalosy Gedeon válasza:
jelentsd be a rendőrségen és csináltass új személyiket igaz egy picikét macerás lessz de jobbat nem tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!