Vettem ma reggel egy 2. félhavi mávos diákbérletet, de kiderült a vonaton hogy nem használhatom. Vissza lehet váltani? Ha igen, a teljes összeget kapom vissza?
2.vagyok
jah bocs amit linkeltem, az a BKV jegyekre, bérletekre vonatkozik.
De sztem MÁV-nál is lehetőség van visszaváltásra..
2 perc alatt néztem utána és érdekes módon én megtaláltam a feltételeket
17.oldal, táblázat...Egyértelműen leírják
Ettől függetlenül sztem az összeg egy részét megtérítik.
Amúgy a köcsög máv köcsög weboldalán 1 perc alatt megtaláltam:
A nappali és az esti tagozatos tanulók érvényes diákigazolványuk alapján a lakóhely (tartózkodási hely) és az oktatási intézmény székhelye (gyakorlati foglalkozás helyszíne) között válthatnak Tanuló bérletet. A Tanuló bérlet érvényességi idején belül a megváltott viszonylaton és azon belül korlátlan számú utazásra jogosít.
Csak hát ennyi IQ-val könnyebb azt mondani, hogy nincs kiírva, mint utánanézni...
"Diák bérletet nem lehet visszaváltani, érvényesség kezdete után meg végképp nem."
Mégis miért kell fokozni azt, hogy "nem"? Egyébként meg miért ne lehetne visszaváltani diákbérletet az érvényesség kezdete előtt?
Természetesen vissza lehet váltani, de szigorúan csak az érvényesség kezdete előtt. (Teljesárú bérleteknél van lehetőség arra, hogy az érvényesség kezdete után pár nappal is visszaváltható a havi és félhavi.)
Szóval ez a lehetőség sajnos elúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!