Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak hogy tudnak együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hogy tudnak együtt lenni a buta lányokkal?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok hogy nem tudja a natekot. De mondjuk ha még helyesen se tud írni az már buta.

De nem is ezekre a dolgokra gondolok.

Hanem arra mikor egy lány olyan buta hogy az már nekem fáj.

Mikor a fiú csajozik, megcsalja, de a lány olyan kis buta hogy a fiú akármit mondd elhiszi.

Az olyan lányokat miért szeretik a fiúk akivel azt csinálnak amit akarnak?

"Egy okos nővel egy baj van, nem tűr el mindent"

2017. jún. 3. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%
Nézd, én klasszikusan buta csajjal, akinek a tekintetéből is az sugárzik, nem lennék! Viszont mondok egy példát, volt nagyon intelligens, okos, szép barátnőm, de valahogy igazán semmit sem tudtam vele élvezni, olyan mindenre jó, de semmire érzésem volt....
2017. jún. 3. 17:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Imádom az ilyet amikor a senkinek sem kellő tosz@tlan nők kitalálják, hogy ők "okosak" ezért a férfiak "félnek" tőlük:D

Szegénykéim ezzel vigasztaljátok magatokat?

Nem azért nem kelletek ti a kutyának sem mert túl okosak vagytok, hanem mert rondák vagytok, vagy kövérek, vagy már elmúltatok 30.

Egyébként meg az okos nő tudja hol a helye.:D

2017. jún. 3. 19:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Valamelyik magát "okosnak" tartó nő elmondaná, hogy miért pontozta le a #4-es válaszom?
2017. jún. 3. 19:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért pontozták le, mert megsértődtek... Nem azt írtad amit hallani szerettek voltak, hanem az igazságot...Ugy ahogy a mögötted lévő összes többi is akinek 50% alatt van az értékelése....
2017. jún. 4. 12:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezt ugy írom (előző avgyok), hogy a "kövér vagy és ronda" kommentelővel nem értek egyet.

Mert molett nő is lehet csodálatos lelkű, ahogy egy sovány is savanyú...

2017. jún. 4. 12:24
 16/17 anonim ***** válasza:
A 11#-es válaszomat miért kellett 0%- ozni? A kérdésre válaszoltam, most leírhatná valaki, hogy ebben mi a 0%!!
2017. jún. 4. 14:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Kit erdekel a pontozas? Kevesebbnek erzed a valaszodat azert mert lepontoztak? Ne erdekeljen sose, mert olyan ez minthogy Trump is elnok lett. :)
2017. jún. 4. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!