Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak hogy tudnak együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hogy tudnak együtt lenni a buta lányokkal?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok hogy nem tudja a natekot. De mondjuk ha még helyesen se tud írni az már buta.

De nem is ezekre a dolgokra gondolok.

Hanem arra mikor egy lány olyan buta hogy az már nekem fáj.

Mikor a fiú csajozik, megcsalja, de a lány olyan kis buta hogy a fiú akármit mondd elhiszi.

Az olyan lányokat miért szeretik a fiúk akivel azt csinálnak amit akarnak?

"Egy okos nővel egy baj van, nem tűr el mindent"

2017. jún. 3. 16:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
A legtöbb magyar pasi nem szeret küzdeni,egy buta lány meg anélkül felnéz rájuk,hogy megerőltetnék magukat.Kussolnak, nem pofáznak be,az van,amit a pasi mond.De az ilyen lányok legkésőbb 40 éves korukra mennek a levesbe.
2017. jún. 3. 16:08
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Ne legyenek illúzióid, ezek a párok csak "együtt vannak", de szerelemről szó sincs. A pasi elő tudja az ilyen nők mellett adni a domináns alfát, biztos lehet benne, hogy az utolsó szó mindig az övé lesz, emellett pedig a fix punci megléte sem elhanyagolható szempont. Egy határozott, okos nő átlátna a szitán, nem lehetne megvezetni, terelgetni, ezért nem is népszerűek a pasik körében. Félnek, hogy nem tudnának a férfiúi mivoltukban kiteljesedni egy ilyen nő mellett.
2017. jún. 3. 16:12
 3/17 A kérdező kommentje:

Ez így van!!!

Úgy vannak vele hogy mással úgyse tudnak megtenni azt amit azzal a buta nővel igen. Hiába nem szeretik....van kit b*az*gatni jó esetben... 😂

2017. jún. 3. 16:15
 4/17 anonim ***** válasza:
36%

Miből következik, ha egy pasi együtt van egy buta nővel, akkor az az alfaság és hasonló dolgok miatt van vele? Semmiből.

Több oka lehet, hogy valaki buta lánnyal van. Íme néhány:

- A buta lány jól néz ki és jó az ágyban. Ha egy srác ennyit akar, akkor miért ne lehetnének meg jól?

- A srác is buta és tökéletesen passzolnak.

- Buta a lány, de jóindulatú. Volt egy barátnőm, aki nem volt túl nagy ész. Mégis kedves volt, jóindulatú és mérföldekkel jobb volt vele minden, mint pl. egy okos, de rosszindulatú nővel.

- Nem talál mást az ember. És nem azért, mert nem tud mit nyújtani. Őszintén szólva, jelenleg az én környezetemben is alig van értelmes nő.

Ezt a logikai bullshitet meg hagyjuk, hogy egy okos nő nem tűr el mindent. Nem egy olyan nőt ismerek, akik minden téren okosak, mégis imádják, ha egy kapcsolatban kőkeményen alárendeltek vagy folyamatosan olyan srácokkal jönnek össze, akik csak kihasználják őket.

Az is egy óriási bullshit, hogy a határozott és okos nőket nem szeretik a pasik. Miért ne szeretnék őket? Furcsa, hogy a határozott és okos női ismerőseim már mind több éves kapcsolatban vannak és simán találnának új jelentkezőt. de a határozott és okos ÉS nagyképű női ismerőseim mantrázzák önvigasztalásként, hogy a határozottságuk és eszük miatt nem kellenek senkinek.

2017. jún. 3. 16:21
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

"Zseniális" eszme(ámok)futtatás.

Mondjuk én sem értem, hogy tud valaki buta (és ezáltal idegesítő) nővel együtt élni.

De az, hogy "há' azé' vannak ijenekke' merhá' azokon löhet úrakonni" hatalmas baromság, egyedül az ilyen maffiafőnök meg vezérigazgató férfiak gondolkodnak így.

A legtöbb buta nőnek a "pasija" is buta. Proli a prolihoz.

2017. jún. 3. 16:34
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
#5 Így igaz. Lumpen a lumpenhez:)
2017. jún. 3. 16:35
 7/17 anonim ***** válasza:

A butaság nevelésből fakad nagyon nagy részt, nem pedig genetikából.

Ha egy buta, de szép lánnyal lesznek gyerekeim, ők nevelés és oktatás hatására lehetnek még mindig lehetnek okosak.

2017. jún. 3. 16:36
 8/17 anonim ***** válasza:

Jézusom ennyi baromságot. :)

Nem kell, hogy a csaj Genius legyen, de azért ne tűrjön el mindent, sőt. Értéket képviseljen, alázattal viselkedjen a munkája iránt, szeresse az életet.

Az első barátnőm nagyon buta volt, de ez a kifejezés olyan csúnya rá nézve. Kedves volt, hihetetlenül aranyos, és senkire nem volt egy rossz szava sem. Engem mondjuk kifejezetten szórakoztatott, hogy ha valamit félreolvasott, vagy ha valamit nem értett én elmagyaráűztam neki. Viszont önálló véleménye volt politikáról, az életről, stb.

Viszont találkoztam elképesztően okos, vonzó nővel is, aki rosszindulatú volt, goromba, és hasonló kérdéseket tett fel buta lányokról. :)

Szóval szerintem mindenki találja meg a maga párját, akivel jól érzi magát. Akivel pedig nem, azzal ne is jöjjön össze. :)

2017. jún. 3. 16:50
 9/17 anonim ***** válasza:
45%

Na, egy kérdés, hogyan legyen értékes mégis egy senkinek se kellő nő?

Lehet, hogy nem túl okos egy lány, de 100000x inkább egy ilyet választ egy férfi, mint egy okoskodó, nagyképű, egoista, nagyszájú hisztérikát.

"Egy okos nővel egy baj van, nem tűr el mindent"

mi a bajod kérdező, nem harapnak a férfiak?

2017. jún. 3. 17:15
 10/17 anonim ***** válasza:
48%

Lehet a butaban is talalni olyat ami szeretheto, meg okosban is, ami elviselhetetlen.

(Roviditett verzio a hosszu irasoknak)

2017. jún. 3. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!