Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nők és férfiak! Számotokra "megtiszteltetés" lenne, ha egy kb 10 évvel fiatalabb érdeklődne irántatok, vagy inkább "ciki" és kellemetlen?
Fordítva is érdekel, hogy a 20 év körüliek hogy éreznék vagy érzik magukat ha egy kb 10 évvel idősebb elkezdene közeledni feléjük:)
Mit gondoltok a barátaitok, családotok hogy fogadná, mennyire lenne hatással az ő véleményük rátok?
Örülnék, ha egy harmincas nőnek tetszenék meg. A barátaim tudják, hogy nem vagyok oda a kislányokért, de ha valamelyiknek ellenvéleménye lenne, az se érdekelne különösebben.
Jól írták, gyakran van olyan, hogy egy nő a negyvenes férfiaktól várja a megváltást, és folyamatosan kiábrándul amiatt, hogy sokan éretlenek, kicsinyesek. Szerintem 20 fölött már tényleg illik megismerni a másikat, mielőtt elkönyveljük csak a kora alapján.
23/F
Nem érdekelne. Van az a korkülönbség, ami már nem fér bele.
32n
Amikor érdeklődésről van szó és nem eljegyzésről vagy odaköltözésről, és 30 körüli vagy legalább, akkor nem téma a baráti vagy családi körben, hogy van egy ilyen dolog az életedben. Tehát nincs a képben az az opció, hogy mit gondol a közvetlen környezet erről. Nem is érdekel, meg nem is olyan a viszony, hogy egyáltalán aktuális volna felhozni.
Én megtapasztaltam a szerelmet nálam idősebbel és fiatalabbal is, tehát nincsen kétségem afelől, hogy lehetséges ilyet érezni, tehát belém szeretni akkor is, ha sokkal idősebb vagy fiatalabb vagyok a másiknál - nem kételkednék a kapcsolat lehetségességében.
Még jobban egyértelműsítem.
Felnőtt ember számára a legfontosabb kapcsolat a párkapcsolat és a saját magával való kapcsolat.
Nem egészséges, ha labdába rúg a barátok vagy a családtagok véleménye a kapcsolat alakulásában.
Egyszerűen nem szabad, hogy olyan közel engedd magadhoz ezeket a véleményeket. Kell már lennie saját autonómiádnak és saját territóriumodnak, amibe egyszerűen nem engeded belépni az efféle dolgokat.
Ha ez nincs meg, arra rámegy a párkapcsolat, bárhány éves is az illető és bármennyire is felel meg a környezeted elképzeléseinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!