Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Milyen szöveg/visszaszólás illene ide? (lányok is írhatnak, és lehetőleg jó sok válasz szeretnék)
Néhány lánynak sír a szájuk, hogy a pasik nem szólítják le őket, ezért gyávák vagyunk/stb...
Aki nem szólítja le a csajokat az utcán/nem mer beszélgetést kezdeményezni vele, feltételezem az azért van, mert kicsit tart a bunkó stílusú csajoktól, és hogy nem "szépen" fogják visszautasítani, hanem durván! Ha az utóbbi bekövetkezik..(durva visszautasítás).. egy példa:Pl buliban egy kis szemezés után:
-Szia, stb..stb.... itt megpróbálsz beszélgetést kezdeményezni, és jön a válasz:
-Mit akarsz itt, te kis k*csög.... /HÚ_zzál már innen!.. és társai..
szóval ha iylen bekövetkezik, mivel lehetne "visszavágni"?
Kort/nemet is légyszives!! Köszönöm!
17/F
"Férfi társaim!"XD
17 évesen még csak kölyök vagy.
Ha egy csaj olyan stílusban reagál, amit leírtál, jobb is ha tovább állsz.
Tudod:a stílus maga az ember.
Hallod kérdező, te nagyon rossz emberismerúő vagy, ha egy ilyen lányt leszólítasz....
Engem is szólítottak már le, de kedvesen reagáltam le. Ennyi.
Azt azért lehet látni, le lehet szűrni hogy egy kis pic*sát szólítasz le, vagy egy szimpatikus lányt.
De én mégis azt mondom, hogy NE ÍGY ismerkedj!
Ne szólíts le ismeretlen lányokat, mert azt a lányok általában nem szeretik.
Ja és ne adj frappáns választ, meg ne szídd őket, mert az nem igazi férfihoz illő viselkedés. Elvileg ő nem kérte, hogy szólítsd meg, lehet hogy van barátja is...szóval én a te helyedben nem alacsonyítanám le magamat.
Ha beszól valamit, akkor annyit mondj csak:"-jól van, értettem". És hagyd ott.
De én tartom jó ötletnek az idegenek leszólítását...
Esetleg csak akkor, ha egy helyen többször látod, és ő is téged, és felfigyeltek egymásra, akkor először csak köszönj, és utána odamehetsz beszélgetni.
26.L
Esetleg tök komoly arccal, szánalommal ránézel:
"Jézus atya úristen...." és amint elballagsz, többször is hátrafordulsz, és végig nézel rajta.
De ha ne szólítson le egy vad idegen csajt mondjuk egy szórakozó helyen ahol senkit nem ismer akkor minek menjen csajozni?
Ez most olyan,hogy ha nem ismerek senkit és tetszik egy csaj(nincs pasija)akkor úgy is leszólítom!
De pláza cicát,meg rongy k.rvát biztos nem szólítanék meg mert abból úgy sem lesz semmi!
De ha jobban megnézed ez mint lejön az arcvonásaiból meg a szeméből,hogy kit is akarsz te megszólítani!
Nyilván nem szólítok le egy pláza/disco ku_rvát.... rendes,árlagos lányokra gondoltam, de ismeritek a monmdást: " A látszat néha csal....!"
Igen, Férfi társaim, ugyanis közelebb érzem magam ehhez, mint a vasalt hajú, szűk nadrágú verebekhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!