Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Milyen szöveg/visszaszólás illene ide? (lányok is írhatnak, és lehetőleg jó sok válasz szeretnék)
Néhány lánynak sír a szájuk, hogy a pasik nem szólítják le őket, ezért gyávák vagyunk/stb...
Aki nem szólítja le a csajokat az utcán/nem mer beszélgetést kezdeményezni vele, feltételezem az azért van, mert kicsit tart a bunkó stílusú csajoktól, és hogy nem "szépen" fogják visszautasítani, hanem durván! Ha az utóbbi bekövetkezik..(durva visszautasítás).. egy példa:Pl buliban egy kis szemezés után:
-Szia, stb..stb.... itt megpróbálsz beszélgetést kezdeményezni, és jön a válasz:
-Mit akarsz itt, te kis k*csög.... /HÚ_zzál már innen!.. és társai..
szóval ha iylen bekövetkezik, mivel lehetne "visszavágni"?
Kort/nemet is légyszives!! Köszönöm!
17/F
Az ilyen csajoknak aza legnagyobb büntetés ha kiröhögöd, és egy lesajnáló pillantással arréb baktatsz :)
L/16
Háháhá, buliban mit vársz? Oda többnyire ótvaros kur*k járnak. :D
Ismerkedj normális helyen...
pl. Téged, se fog ma este senki megbaszni ha így beszélsz kislány. :D
Jó illata van annak liter mit tudom én mik vannak... amit megittál.
19/l
Kagee
Egyet értek a második válaszolóval. Még ők fogják magukat kellemetlenül érezni!
18/L
"Mit akarsz itt te k*csög?"
"Téged már biztosan nem!"
"azt a ku*va, hogy a fa*zba nézel te ki?? Távolról nem láttam az arcod, különben messzire elkerültelek volna."
Jah és ezt rohadt hangosan mondod!!
"Bocsi, összetévesztettelek egy csini lánnyal"
Szerintem felelsleges bunkónak lenni, mondd "Én kérek elnézést" forgasd meg a szemed aztán menj egy jobb helyre bulizni.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!