Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet olyan pasi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan pasi aki szerencsejátékból tartja fent magát?

Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 20:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem, a póker nem szerencsejáték annak ellenére, hogy magas a szerencsefaktor.

Éppen ezért nem is a ház ellen játszod, hanem a többi játékos ellen, és nem a ház pénzét nyered el, a ház pedig csak jutalékot vesz le az osztóért, a helyért.

A valódi szerencsejátékoknál ugye nyugodtan játszhatsz a ház ellen/ a ház pénzére, mert úgyis olyanok a nyerési esélyek, hogy maximum 1-1 leosztásban jöhetsz ki győztesen, de hosszú távon a ház nyer

2017. jún. 1. 20:48
 12/23 anonim ***** válasza:
A póker az nem a színtiszta szerencsén múlik, tehát nem mondanám szerencsejátéknak, ha szigorúan értelmezzük a dolgokat.
2017. jún. 1. 20:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Egyetértek, látom vannak itt akik képbe vannak, szerencse szerepe gyakorlatilag a leosztások növekedésével csökken. Éves szinten már elég minimális, de attól még jelen van. Ettól függetlenül úgy tudom hivatalosan még a szerencsejáték kategóriába tartozik.
2017. jún. 1. 21:06
 14/23 A kérdező kommentje:
tippmix szerencse miböl külömbözik a pokertöl?
2017. jún. 1. 21:08
 15/23 anonim ***** válasza:
elég kilátástalan jövője lehet, ha valami megfoghatatlan és mérhetetlen dologra hagyja az életét..
2017. jún. 1. 21:10
 16/23 A kérdező kommentje:

ma 21:10

Mondjuk azt nem értem akkor hogy a karma hogy nem hat vissza a zrt-re aki mindig nyer,tehát kifossza az embereket..

2017. jún. 1. 21:11
 17/23 anonim ***** válasza:

Kérdező: az amit fent írtam.

Kétféle szerencsejáték van:

1: csak a szerencsén múlik, hogy nyersz e vagy sem, a szabályok pedig úgy vannak megalkotva, hogy a ház (a szervező) mindig egy kicsit szerencsésebb legyen.

Az ilyen játékokban nem lehetsz jó játékos, mert a matematika ellen kellene játszanod. Ez azért fontos, mert ha létezne jó játékos, akkor a ház vagy őt alkalmazná, vagy mindig kifosztanák a házat.

2: Van szerencsefaktor, de mellette van stratégia, taktika, van lehetőséged alakítani a szerencsédet. Ilyenkor a szervező sosem kockáztatja a saját pénzét, hiszen nem lehet biztos benne, hogy tényleg világ legjobb játékosát alkalmazza, és ha betéved hozzá a legjobb, akkor ki tudja fosztani.

Az ilyen játékoknál éppen ezért mindig egymás ellen játszanak a játékosok, a szervező meg fix jutalékot vesz le, így nem érdekli, hogy A vagy B nyer, neki tök mindegy (az első esetben ugye nagyon is érdekelné, hogy az ő alkalmazottja nyer e vagy a másik)

Innentől el tudod dönteni elég egyszerűen, hogy melyik játékban mennyi a szerencse és a tudás szerepe (a tipmixnél a ház pénzét próbálod meg elnyerni, de az oddsok és a sport természete miatt lehetetlen, pókerben pedig a többi játékosét, és jó stratégiával tudod növelni a nyerési esélyeidet)

ui: nem játszom szerencsejátékot, és szánalmasnak tartok minden játékfüggőt :)

2017. jún. 1. 21:15
 18/23 anonim ***** válasza:

"Mondjuk azt nem értem akkor hogy a karma hogy nem hat vissza a zrt-re aki mindig nyer,tehát kifossza az embereket.."

úgy, hogy a karmát a matematikusok helyettesítik. Ők pedig pontosan kiszámolják, hogy mennyi az a nyerési esély, ahol a szervező már semmiképpen nem lehet veszteséges

(amúgy pl tipmixen néha bukik nagyot a cég, de nem gond, mert ez belefér, hosszú távon pedig bőven nyereséges az üzlet).

2017. jún. 1. 21:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Ezek a játékok úgy vannak kitalálva,hogy bár lehet velük nyerni, de az igazi nyertes a cég lesz, nem a játékos.

Aki kicsit ért a valószínűség számításhoz és alap matek műveletekhez,az ki tudja számolni, hogy mennyi haszna van a szerencsejáték zrt-nek vagy akár másnak egy játékból és mennyit nyerhet a játékos..Óriási a különbség..

Nem azt mondom, ha szerencséd van persze, nyerhetsz akár sokat is.De nagyon-nagy eséllyel veszteséges lesz.

Én egészen biztosan nem jönnék össze olyannal, aki ezt pénzkeresési opciónak tartja..

Megnézhetném magam, amikor a házunkat és az értékeinket teszi kockára..

Ha olyan egyszerű lenne ebből megélni,akkor senki sem dolgozna.

2017. jún. 1. 22:07
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem értem amúgy miért kell hibázatni pl a szerencsejáték zrt-t.. Nem kötelező játszani.És nem is azért szoktak általában,hogy mekkorát nyernek majd vele..Hanem maga a hangulat és az izgalom a játék közben..

De teljesen egyértelmű, matek nélkül is, hogy nem fog veszteséges lenni, csak a játékosok.

Különben minek csinálnák?

Ez olyan, mintha vennék egy lakást és utána kiadnám albérletbe úgy, hogy még én fizetek annak, aki beköltözik..Miért tenném?Inkább kiadom pénzért , és keresek vele.Nem vagyok jótékonysági szolgálat, ahogy a szerencsejátékos cégek sem.

2017. jún. 1. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!