Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok?
Na álljon meg a menet. Én nem kezdeményzek idegen nőknél semmit, ez alapvelv. DE! Nem is ELVÁROM, hogy bárki bármit tegyen irányomba. Ha akar, odajöhet, megszólíthat, randira is hívhat, semmi kivetnivaló nincs ebben, de ez nem ELVÁRÁS. De én nem fogok idegen nőkhöz közeledni, ez is biztos. Van benne elég rossz tapasztalatom. Ergo nem "szedek fel senkit" és nem "csajozok". Ez nagy különbség. Ha párt keresek, akkor társkeresőzök, ott tudom, hogy aki fent van, az nyitott a témára és nem kell szégyenkeznem, hogy netán egy foglalt nőre hajtok rá, vagy nem is tetszem neki. Ez ilyen egyszerű. Megjegyzem, van párom, így nem aktuális, csak az alapelvet írtam.
Párszor szólítottam le ismeretlen nőt, abból lett egy darab randi, aminek nem lett folytatása. Külső alapján már nem keresgélek, az édeskevés.
Amit viszont elvárnék, hogy ha tetszem neki és én nem léptem semmi, de akar valamit, akkor igenis lépjen, ne a csodát várja, hogy majd én leszólítom. Mert lehet a létezéséről sem tudok. Mondom: HA akar valamit.
Ergo az olyan nők, akiknek az az alapelv, hogy a kezdeményezés A FÉRFI DOLGA, nálam nem játszanak, nem szimpatikus az elgondolás. Az ilyen nő minden terhét a dolognak csak áthárítja. Ha valakit én szemelek ki, közeledni próbálok, de ha nem, akkor nem fogok,csak mert rebegteti a szempilláját.
26/F
Teljesen normális, Kérdező. Egyenjogúság van, azaz lett, tehát nem fog leesni a karikagyűrű az ujjadról, ha esetleg te kezdeményezel egy férfinél. Ellenkező esetben megteszi majd egy talpraesettebb nő, te meg szívhatod a fogaidat miközben stalkerkodás közben bámulod a közös fotóikat.
Egy kapcsolathoz KÉT ember kell. Ha a férfi azt látja, hogy ennyi minimális energiát sem fogsz belefektetni, akkor evidens, hogy azt a nőt választja, akinek ez nem okoz gondot. És amúgyse akarja megadni neked azt az örömöt, hogy bunkó módon lepattintsd, a nagyérdemű szeme láttára.
Teljesen normális
A pasiknak elegük lett abból hogy mindig csak kifogást meg lepattintást kapnak
A nők nagytöbbsége flegma és beképzelt, semmi szükségük még több csalódásra
Ha majd lejjeb adnak a fenenagy igényeikből és nem küldenek el szimplán merő rosszindulatból valakit, akkor majd fognak próbálkozni.
És amúgyis: egyenjogúság van, írták előttem is többen, nem fog leesni a műkörmöd ha te lépsz elsőnek egy pasi felé aki tetszik. Legalább megtudod, mi az a bunkó elutasítás, és kevésbé fogod lenézni a szingli srácokat.
Semmi kivetnivalót nem látok benne
Azért várják el a férfiak is a kezdeményezést, mert megunták, hogy valahányszor barátnőt próbálnak keresni, csak elutasítást meg kosarat kapnak. Egy idő után fordított helyzetben neked is eleged lenne.
Egyszerűbb, ha megkímélik magukat ezektől az élményektől, beláthatod, hogy ezek senkinek se használnak, csak frusztráltak lesznek tőle.
Szerinted ám miért nem normális, hogy nektek is kellene kezdeményezni? Az egyenjogúsággal ez is együtt jár, kéremszépen. De gondolom te is az a fajta vagy, akinek az egyenjogúság csak addig kell, amíg haszna van belőle. Amint a kötelességekről van szó, elküldöd az egyenjogúságot nyaralni, üdülni, igazam van?
"Ez amúgy sajnos ténleg így van ahogy leírtad, és ténleg nem normális."
Az a nem normális, szépségem, hogy mindent a férfinak kell csinálnia.
"Többektől azt is halottam, hogy nem szimpatikus nekik, ha a nő kezdeményez."
Azok kisstílű csicskák voltak, ők mondanak ilyeneket.
"Egy fiú elvárja, egy férfi nem :D"
A férfi méginkább elvárja, aranyos, elvégre felnőtt emberekről van szó, akik nem játszanak gondolatolvasósdit.
"elég szar itt a felhozatal, bár ezt szerintem neked nem kell bemutatni"
Belőletek úgyszintén, GYK-n jellemzően a nőkből van a legtöbb troll.
hat kerdezokem, ez van akkor, ha mindenkit lekoptattok, akiben egy makszemnyi hibat is leltek...
mit gondoltal, a ferfiaknak nem lesz eleguk belole egy ido utan?
fogjak magukat es szepen elballagnak hivatasoshoz, ti meg savanyodjatok egyedul
#1 gondolom te tovabbra is elvarod hogy probalkozzanak nalad, te meg lekoptathasd oket
elvettek a kisded jatekodat azzal hogy nem kezdemenyeznek, erre te nyuszogsz es kijelented, hogy tenyleg nem normalis...mert amit ti csinaltok, az normalis ugye...
hulyegyerek, ha a terhes no fejen all, nem a gyerek a farfekveses, csokolom!
#7 tehat szerinted csak az "ferfi" aki kezdemenyez...gratula!
meg szerencse hogy a nyomorult eletkeptelen fajtadbol egyre kevesebb lesz
#20 pontosan igy van: ha tetszek egy nonek, o maga fog kezdemenyezni nalam
ha meg nemtetszek, csinalhatok en akarmit, a fejem tetejen is ugralhatok egesz nap, akkor se fogok kelleni neki
tehat miert is MI kezdemenyezzunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!