Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok?
Nem vettem észre.Nálam aki eddig bármit is akart az próbálkozott,aki meg nem az nem tett semmit.
Bár szerintem ez emberfüggő.
Nem is tudom... nekem nem esett nehezemre kezdeményezni... nem leszek attól kevesebb szerintem... Bár már van férjem, annak idején is ő kezdeményezett, és az előtte lévő párom is... nem én léptem először, hanem ő(k).
Szerintem ezt így kijelenteni amblock, hogy egy pasi sem kezdeményez, az kicsit túlzás.
35N
Nem, ez nem normális. Normális esetben a férfinak kéne kezdeményeznie, viszont a nők rászoktatták a férfiakat arra, hogy legyenek passzívak, legalábbis az én tapasztalataim ezt mutatják.
Amikor én léptem - nem a semmire -, egyszer sem jött össze a dolog. Egyetlen egyszer sem, viszont akkor mindig összejött, amikor én passzív maradtam és a nő lépett.
Ebből azt szűrtem le, ha a nő akar valamit, akkor majd lép amúgy meg felesleges pedálozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!