Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A pasik mostanában nem kezdeményeznek es kifejezetten elvárják, hogy a nők lépjenek. Ez szerintetek normális?? Mert szerintem nagyon nem!

2017. máj. 31. 22:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%
Vagy lehet, hogy csak te nem kellesz nekik.
2017. máj. 31. 22:55
 12/25 anonim ***** válasza:
34%
Igen, most már az egyenjogúság nemcsak a házimunkára, hanem erre is kiterjedt.
2017. máj. 31. 22:58
 13/25 anonim ***** válasza:
44%
Nem ti akartatok egyenjogúságot??? Egyébként meg az nem lehetséges, hogy csak nem akar magának barátnőt vagy nem kifejezetten tetszik neki a lány, de attól még szívesen járna vele?
2017. máj. 31. 23:02
 14/25 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem szúrjon végre meg téged egy pasi. Tökre normális. 😊
2017. máj. 31. 23:09
 15/25 anonim ***** válasza:
44%
14. Képzelheted hogy nézz ki
2017. máj. 31. 23:20
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem vettem észre.Nálam aki eddig bármit is akart az próbálkozott,aki meg nem az nem tett semmit.

Bár szerintem ez emberfüggő.

2017. jún. 1. 00:40
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem is tudom... nekem nem esett nehezemre kezdeményezni... nem leszek attól kevesebb szerintem... Bár már van férjem, annak idején is ő kezdeményezett, és az előtte lévő párom is... nem én léptem először, hanem ő(k).

Szerintem ezt így kijelenteni amblock, hogy egy pasi sem kezdeményez, az kicsit túlzás.

35N

2017. jún. 1. 07:28
 18/25 anonim ***** válasza:
21%
Én, mindig megvártam, még a nő kezdeményez.
2017. jún. 1. 08:46
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki egyezzen ki egy " iksz"- ben...azzal nagyot nem tévedünk!
2017. jún. 1. 08:54
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem, ez nem normális. Normális esetben a férfinak kéne kezdeményeznie, viszont a nők rászoktatták a férfiakat arra, hogy legyenek passzívak, legalábbis az én tapasztalataim ezt mutatják.

Amikor én léptem - nem a semmire -, egyszer sem jött össze a dolog. Egyetlen egyszer sem, viszont akkor mindig összejött, amikor én passzív maradtam és a nő lépett.

Ebből azt szűrtem le, ha a nő akar valamit, akkor majd lép amúgy meg felesleges pedálozni.

2017. jún. 1. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!