Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig halasztja a kölcsön visszaadását, mit tegyek? Mit tudok tenni? Egyáltalán kinek van igaza?
Már megint anyagiak, barátom nagyon sokkal tartozik nekem. Azért kért mindig mert tényleg nagyon rosszul áll, kevés fizetés, adósságok, én meg mivel nagyon szeretem többször is adtam neki. Plusz próbálok bízni benne. Hozzá kell tennem hogy az ő szakmája olyan hogy máról holnapra akár egy milliós fizetésű, több hónapos szerződésű munka is bejöhet (már havi kb ennyi). S ezt nagyon hajtja is, közel is van hozzá.
Én meg mivel még szüleimmel élek, nem kenyérre kell, lakásra, kocsira, utazásra, hobbimra gyűjtök. Többször keményen összevesztünk ezen, aztán csak megesett rajta a szivem, mikor többször is szó szerint sírva fakadt... Na meg fenyeget hogyha most nem adok akkor a többit se adja vissza... Pár hónapja egy barátjának is adtam, aki vissza is adta, de barátomon keresztül, aki ezt természetesen azonnal magáénak érzi, hiába ígérte meg ezerszer hogy legalább ezt visszaadja... Most azt mondta hogy ezt az összeget ősszel, mert akkor fixen lesz egy munka, amiből simán vissza tudja... Teljesen lelkibeteg vagyok már ettől, főleg hogy úgy érzem nem tudok mit tenni, hisz ha nagyon hisztizek, mindig azt mondja akkor szakít, és semmit nem ad vissza... Most mit csináljak? Nagyon kivagyok ezen. Plusz néha komolyan nem tudom kinek van igaza, mert nekem ez tényleg nem kenyér pénz, vagyis ha akár 1-2 év múlva adja csak vissza, az is jó... És hiába mondom érthetően, nem veszekedve (bár azt nagyon nehéz), akkor sem érti meg, teljesen másképp gondolkodik, plusz mindig mondja hogy meg fogja adni mindet, nyugodjak meg, legyek türelmes... Az a baj hogy nehezen bízok meg benne, mivel már többször is ígérte 1-1 valamire hogy ezt biztosan megadja... (a kölcsönöket 10-150 ezres tételekben kérte, most közel 1 millánál tart- vagyis tényleg megeshet hogy 1-2 havi fizuból visszaadja, ha összejön neki). Mi a véleményetek? Fogalmam sincs már mit tegyek, vagy mit higgyek :(
A hagyjam el az nem jó, mert akkor tényleg bahhatom a pénzem, plusz őt is szeretem a hülyeségei ellenére is. Feljelenteni ha akarnám se tudnám, hisz nincs bizonyítékom.
Elég patt helyzetnek érzem, s hol őt gondolom egy gerinctelen féregnek aki kihasznál, hol pedig magamat egy anyagias pi csának, akinek csak ez számít... :(
Most néztem, létezik tartozáselismerő nyilatkozat. Na ilyet nyomtatok hétvégére...
A barátjának meg legszívesebben megmondanám hogy neki köszönöm szépen, de sajnos én abból még egy forintot se láttam...
még ha minden más jó is... hogy lehet együtt maradni egy olyan emberrel, aki azzal fenyeget hogy nem adja vissza a pénzed ha szakítasz vele, vagy ha nem adsz neki többet??? ez annyi mindent elárul már róla, annyira kiábrándító és gusztustalan, hogy nem értem hogy lehet ezek után mellette maradni.
én nem venném be ezt a szöveget, hogy majd visszaadja. mindenki ezt mondja... nem más ez az eset se.
ha vele maradsz továbbra is le fog húzni, amit ugye mindig megadsz neki, mert különben a többit se adja vissza. ha szakítasz akkor se kapod vissza. teljesen mindegy mit csinálsz.
hangfelvétel, vagy valami más trükközéssel bepróbálkozhatsz. bár aláírni szerintem úgyse fog semmit.
Persze, hogy lehúz, mert olyan ostoba kislány vagy, hogy hagyod.
Bocsánat, de ez az igazság. Ertelmes ember eleve papír nélkül nem ad senkinek több tízezret, te meg már milliós nayságrendnél tartasz.
Abból a pénzből egy fillért nem fogsz viszontlátni.
Ha pedig végre kirúgtad, akkor menjél csak el szépen pszichológushoz, ha ennyire szarba tartod magad (anyagias pitsa, és társai).
1.
"olyan hogy máról holnapra akár egy milliós fizetésű, több hónapos szerződésű munka is bejöhet" - hatos lottó is... valaha a büdös életben volt már valami, legalább hasonló?
2. Ha azzal fenyeget, hogy szakít, ha ragaszkodsz az Ő ígéretének betartásához, akkor annyira azért nem szeret ám!
3. Szólj a rendes haverjának, hogy ideje, hogy visszaadja a pénzedet - ő meg majd mondja, hogy odaadta ennek a kis féregnek, te meg nézzél csodálkozó szemmel... neked kell visszaadnia, ha tőled kapta. A pasid jellemének meg jót fog tenni egy kis nyilvánosság.
Nem gondolod h alá is írja a nyilatkozatot?? Annyit fogsz elérni, h érzi, h szurol a hurok és lelép, jó messzire, h sosem találod meg. Ne legyél már ennyire naiv, h majd még kooperálni fog. Inkább szerezz egy ügyvédet, aki ellát tanácsokkal.
Különben nem értem, h te h osztogatod ilyen jószívűen kvázi a szüleid pénzét, mert téged meg ők tartanak el a költséges "hobbid"(az általad kitartott férfi) miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!