Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok örülni a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok örülni a barátnőm sikerének és kiakaszt pár dolog. Lusta, hanyagol, elegem van. Rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés

21/F. Ő 21/N.

Több mint 10 hónapja együtt vagyunk, együtt is lakunk. Én költöztem hozzájuk, a szüleivel élünk meg az öccsével. Mostanában kiakaszt, nem érdekli amit mondok, nem figyel rám...ezáltal unom a viselkedését és kezd elegem lenni belőle.

A sikerével kapcsolatban az, hogy átment a kresz vizsgán, de még a nagyja hátravan, avagy a vezetési vizsga..Na most én ennek nem tudok örülni, hogy megcsinálja a jogsit..és igazából nem a sikerével van baj, mert az oké hogy sikerült neki, viszont másik szemszögből igen, mert ez vezet a jogsihoz.

Összegzem:

1. zavar hogy hamarosan meglesz a jogsija.

2. munkanélküli és idegesít.

3. zavar hogy kinyalják a s*ggét és kifizetik neki a jogsit..

4. idegesít hogy a semmiből, csakúgy a jogsi után kap autót. Nem mondta még ezt senki, de tudom.

Részletesebben: Zavar hogy az anyjáék kifizették neki a jogsiját, ezáltal nem is töri a szárnyát hogy keressen munkát mert még ezt is kifizették helyette..Kocsit is biztosan fog kapni, és akkor már tankolni is fogják, mert hogyha van autó és jogsi akkor már járkáljon is vele..Na itt a gond, majd megy a nagy barátnőivel találkozgatni akikkel egésznap dumál facen, és inkább velük foglalkozik mint velem..meg kitudja még hova megy. Lényegében oda ahova akar és amikor akar. Ez zavaró. Nem bezárni akarom, csak idegesít hogy akkor tuti majd lesznek egésznapos programjaik és kitudja hogy pasizni is fog..Igen! nem is bízok benne.

Igaz nekem is kifizették volna apámék a jogsit, meg vettek volna kocsit..de rohadtul nem fogadtam el, nem akartam őket lehúzni hanem megkerestem magamnak a rávalót és én segítettem még őket amíg otthon laktam. Hasonlóan állnak szüleim és szülei anyagilag. Tehát nem a pénz a gond, ne értsétek félre.

Amikor ideköltöztem, 5 hónapja akkor állást kerestem, mert ahol laktam ott felmondtam..500km távolságra laktam..másik országban, és hogy mindent otthagytam miatta, azt sem értékeli de ez most nem számít. Szóval állást kerestem én is, és barátnőm is már tavaly óta, mert akkor fejezte be az egyetemet. Mindkettőnknek mondták hogy keressünk valamit ami megfelel, vagy olyan ágban amit tanultunk és helyezkedjünk el mihamarabb. Noha nem azért mert ingyenélők voltunk, hanem hogy legyen pénzünk amire kell..saját célra. Rendesek voltak mert nem b*sztattak a munka miatt. Én elektronikát tanultam, nem tudtam elhelyezkedni és mégis bevállaltam egy átlagos gyári munkát..neki meg semmi nem felel meg, sokszor mondja hogy ennek meg annak írt állás ügyben, de már el sem hiszem. Egyeteme van, állattenyésztést meg mezőgazdaságos izét tanult..nem akar szerintem dolgozni.

Szülei is addig mondták mindkettőnknek hogy keressünk munkát, még el nem kezdtem dolgozni.

Szóval, lesz jogsija, lesz kocsija, támogassák a végtelenségig (szinte), lesz benzinre is pénz, én is kéne segítsem ha "szüksége" lenne rá, bár ezek után elgondolkodtató, szabadideje mint a tenger, itthon nem csinál semmit...(legfeljebb néhánynaponta főz), és gondolhatjátok tovább hogy mi következik az egészből...majd várhatóan már nem csak telefonon fog beszélgetni a drága a barátnőivel hanem egésznap velük fog lógni. Amúgy egyik 60km-re lakik, másik 90+ km. Majd eljárogat hozzájuk, meg régebben ott szokott aludni meg ilyenek.. Ha ezt elkezdi, akkor pá puszi.

Így is leszar, aztán már fizikailag sem lesz mellettem ?! ezért jöttem én el, rohadt messze a szüleimtől, a barátaimtól, mindentől ?! hát nem.

Szóval mindent megadnak neki, bátorítják, nem küldik dolgozni, sőt meg sem kérdezik hogy talált-e valamit, vagy keresett-e..b*sznak rá.

Itthon meg max főz, azt is szájhúzással, amióta itt vagyok imádkozom neki hogy takarítsunk ki..de mind kifogásokat talál. Nem jó a porszívó, nincs ez, nincs az, az nem jó, nincs kedvem, egy szóval lusta bármit is csinálni. Nem azt mondtam hogy egyedül, hanem segítek..de még úgysem. Sokszor a szobában eszik, fent van napokig a tányér, sőt addig még le nem viszem én..A múltkor a zacsis savanyúkáposzta ott rohadt meg, jöttem haza és éreztem hogy valami megromlott..hosszú keresés után jöttem rá hogy az bűzlik.

Gyűjti a taknyos zsepijejt az ágyban, az ő felén..a párnája alatt. Az ágy végében ott van három rend ruhája még most is. És ő beszél ha később viszem le a mosnivalómat.

Vélemény ?

Rohadtul nem az a gond hogy megkap ezt-azt, hanem hogy nem is akar dolgozni, megdolgozni valamiért, csak a telefonnyomkodás egésznap...a net..a facebook és a barátnők.

Amint bír majd menni, ők lesznek a mindene.

Olthattok is, nem rontja már jobban el úgysem a kedvem.

De aki elolvassa és normális választ ír, annak köszönöm.

2017. máj. 30. 19:53
1 2 3 4 5
 21/43 Költőnő? ***** válasza:
73%
#19. Köszönöm, igyekszem, de sajnos nem gyakori.
2017. máj. 30. 21:53
 22/43 anonim ***** válasza:
80%

1. Akinek 20 évesen diplomája van, az vagy hazudik, vagy csak felsőfokú szakképzése, amik szintén egyetemen vannak, de azok ilyen 4-5 félévesek. Egy normális egyetemi alapszak 7 félév. Ami bizony 3 és fél év, és ez feltételezi, hogy soha semmilyen fő tárgyból nem buktál. Márpedig senki nem 16 évesen érettségizik.

2. Te kérdező nem szereted. Ha szeretnéd, nem irritálna. Innen már csak lefelé megy, jobb szakítani. A viselkedéséből meg süt, hogy csak kirakni nem akar az utcára. (Más kérdés, hogy ha a párom beleszólna a családi ügyekbe - mert ő nem, nem családtag, majd akkor lesz az, ha elvesz - , de akkor sem szólhatna bele, ahogy közös kassza sem lenne és megmondaná, meddig és milyen távolságra mehetek, hát repülne, mint az a bizonyos macska.) Egy kapcsolat vagy előre visz, és mindenben támogatjuk egymást, és ott vagyunk, ha a másik bődületes butaságot csinál is, vagy nincs értelme. Te az ő otthonából szidod őt. Költözz. Hogy utána szakítasz-e vagy sem, az nem téma. Mellesleg, ha megtehetném, hogy segítek a gyerekemnek az előrejutásban, akár úgy, hogy jogsit fizetek neki, akkor majd meg fogom tenni. Azt, hogy szólnak-e neki a munka miatt, nem tudhatod. Hogy neked szólnak, az azért van, mert idegenként ott élsz.

2017. máj. 30. 22:39
 23/43 anonim ***** válasza:
57%
22:39 Kicsit utána kéne nézned a felsőoktatásnak :D Az egyetemi képzések nagy része 3 éves, van pár kivétel, az osztatlan képzések, amik több év, pl. gyógyszerész, jogász 5 év, orvosi 6. És van a mérnöki kar, ahol van egy féléves gyakorlat, ezért 3 + fél év. De a legtöbb EGYETEMI képzés 3 éves. Szerintem te még a közelébe sem voltál egyetemnek, ne szólj bele olyanba, amihez nem rétesz. És igen, lehet végezni 20 évesen. Ha hiszed, ha nem, én 20 évesen végeztem el az egyetemet, számold ki magad, hogy hogy lehetséges ez, talán többre mész vele, mint a felesleges okoskodással.
2017. máj. 30. 22:54
 24/43 anonim ***** válasza:
55%
Oké. Téyleg nem értek hozzá, elvégre programtervezőn végeztem a SZTE-n. 7 félév. Vedd kezedbe a Felsőoktatási tájékoztatót, vagy nézz be a felvibe. A gyakorlat pedig nem fél év, hanem 240 óra vagy egybefüggő 6 hét. Szerintem te nem tetted be a lábad. És számolj te: a többség 18 évesen érettségizik. 20 évesen végeztél? Jó. Tehát te két év alatt elvégezted, ehhez csak gratulálni tudok. Zseni vagy. Ugyanis ha nem büfészak, akkor van egymásra épülés. A legtöbb helyen ha egy ilyen tárgyat elsőre nem csinálsz meg, már egy év csúszás. (Ha nincs keresztfélévben hirdetve).
2017. máj. 31. 00:31
 25/43 anonim ***** válasza:
44%
Ja, és hozzá tenném halkan. Utolsó félévre nem hagyunk gyakorlatot, nálunk kikötötték, az csak szakdoga és maximum egy tárgy.
2017. máj. 31. 00:35
 26/43 anonim ***** válasza:
0%
Egy bioszosnak próbálod elmagyarázni mi az, hogy ey tárgy egymásra épül? Nem volt olyan tárgy, ami ne épült volna 5 másikra. Elég korlátolt gondolkodásod van, csak azért, emrt a te szakod ennyi félévből áll, azt hiszed, hogy a többi is és hogy az a normál. El kell, hogy keserítselek, de a 3 éves egyetemi képzésből van több, nyisd csak ki a tájékoztatót vagy a felvit vagy akármit, én már ezekkel nem foglalkozom, befejeztem a tanulmányaimat, de az írásodból az jön le, hogy te a tiéddel nagyon szenvedsz, a fusztrációdat meg itt próbálod levezetni. Jah és úgy tudom a proginfóhoz sok matek kell, de azt nem tudtad kimatekozni, hogy 17 évesen is lehet érettségizni és egyetemre menni? Tyű, nagyon nehéz lehetett volna ezt a variációt kitalálni, ahelyett, hogy az egyik legnezebb ttik-s szakot 2 év alatt csinálja meg vki. Nem becsmérlem az egyetemet, én is az szte-n végeztem, programozni is tudok, igaz nem ér fel egy naaagy proginfós tudásával, de azért gáz, hogy ennyire iq bajnokok is járnak ide.
2017. máj. 31. 00:44
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem minek vagy vele...egy jó szavad nem volt róla.

Beszéltetek már erről? Akár a csajjal,akár a szüleivel?

Oké,lehet igazad van és szarni fog rád,de amig nem láttad,és nem jutottatok el oda addig szerintem ne legyél már jós.

Az meg,hogy elmegy néha a baratnőihez semmi próbléma nincs. Már persze ha az nem fog rátok menni.

Helyedbe beszèlnék vele hogy is képzelni el a jövöjét,vagy a Ti jövötőket.Aztán ha máshogy akk szépen költöznék haza.

2017. máj. 31. 00:51
 28/43 anonim ***** válasza:
57%
Nézd, én nem vitatkozom. Nem tudom, te mikor kezdted, de 2010 óta ez egységes. Alapszak 7 félév. Ami rövidebb, azok a szakképzések, de az tudtommal nálunk nincs is. És pattoghatsz, mert már én is végeztem. Fusztrált attól leszek, hogy olyanról vitatkozom, ami tök felesleges. Meg nem bizonygatom, mert nyilván vannak, akik ezt rövidebb idő alatt oldják meg. Ilyet is láttam már, de attól nem a képzés lesz rövidebb, hanem ő jobb. És igen, neked magyarázom, mert honnan szopjam ki, hog nálad volt-e ilyen? Iq bajnok te vagy. És írhatsz, mert már nem jövök fel. Amúgy ettől szerinted a kérdező problémája megoldódik?
2017. máj. 31. 01:13
 29/43 anonim ***** válasza:
De nézz már utána ennek, mert akkor baromságokat írsz. Nem esett meg le ennyi idő alatt, hogy nem jól tudod, amit irkalsz? Csak nyisd meg a felvit, random nyisd meg egy alapképzést és meglatod, hogy szinte az összes 3 éves lesz. nem tudom milyen 7 félévtől beszélsz, nagyon ritka a 7 féléves képzés. Roviden: egy átlagos egyetemi alapszak 6 félév, nem 7 és fogalmam sincs milyen szakképzésrol beszélsz, én az egyetemről beszélek nem az FSZ-rol vagy OkJ-ról.és szerinted a kérdeznek attol jobb, hogy olyanokba kötsz bele, aminek semmi értelme és hazugnak nevezés, csak mert nem vagy tájékozott egy témában és feleslegesen beleokoskodsz?
2017. máj. 31. 01:26
 30/43 A kérdező kommentje:

Jól elvagytok az tény, ne veszekedjetek. Három éves volt..direkt megkérdeztem és le is cseszett hogy mi az bmhogy nem tudom..Klassz.

Örülnék ha a témával foglalkoznátok. És igen néhányatok szerint én vagyok a sz*r..Köszönöm

Fél oldalas kifogásokat, belémkötéseket, visszakérdezéseket képesek egyesek írni.

Rohadtul nem vagyok rá irígy, csak zavar pár dolog..

Nem szidtam, nem sértegettem és nem az a baj hogy mindent megkap..hanem hogy a kisujját sem mozdítaná meg semmiért. A barátnőivel kapcsolatban meg, messze laknak, ők nem keresik..b*sznak rá. Mondjam még ? Csak ő nem érti meg..és ez már függőség és nem a barátság ápolása..

2017. máj. 31. 04:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!