Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a hülye amiért nem akarok abba a házban lakni amiben a parom lakott az élettársával meg a gyerekükkel?
Figyelt kérdés
Belém próbálja beszélni hogy ebbe semmi nincs az az ő háza. Ez oké, hogy az övé. De nem rég még ott volt benne a felesehe meg a gyereke ott játszott. Ott éltek az életüket.
A butorokat együtt vettek meg, nem velem hanem ők együtt.
Én nem bírok oda költözni.
Még ha üres lenne a ház akkor se mert tudom hogy ott volt az a nő....
Eladni meglehetne próbálni de a mai világba úgyse veszi meg senki ....
Amúgy nem csak egy futó kaland vagyok hanem tervezünk gyereket akarunk minden szóval nem tudom...
Szerintetek?
2017. máj. 30. 18:53
21/22 anonim válasza:
1) ez hiszti
2) apránként cseréljetek butorokat, amit ti együtt választotok ki. Ezzel már te is kezdheted magadénak érezni a helyet.
22/22 anonim válasza:
Húúúú lesznek itt még bőven problémák és majd nem érted miért, holott saját magad gerjeszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!