Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is kapott ilyen privátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is kapott ilyen privátot a kategóriában a kommentjére?

Figyelt kérdés

"Szia,

az RTL egyik külsős munkatársa vagyok és azért kereslek, mert hamarosan indul nálunk az RTL-en egy új, beszélgetős talkshow.

Jelenleg az adásunkhoz keresünk vendégeket, résztvevőket és úgy gondolom, hogy beleillenél a május 31-ei adásunk témájába. A műsorban továbbá arra is van lehetőség, hogy segítsünk megoldani problémákat, helyzeteket amik az életedben adódnak.

Amennyiben érdekel téged a tévés szereplés, egyeztessünk telefonon,és elmondok neked minden információt.

Válaszodat előre is köszönöm!

Üdv,

Esz...."

Ez valami új maunika só?

Vagy valaki unatkozik, és csak spamol ilyen hülyeségeket az oldalon?

2017. máj. 29. 22:35
1 2
 11/18 Interferencia ***** válasza:
Adott számot is? Rejtettről azért felhívnám. :D
2017. máj. 29. 23:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekünk mamáékat telefonon hívták a "Mónikások" mert Lakatos a családnevünk gondolom csak ezért😅

Végig hívhatták annó az összes Orsóst,Lakatost,Kolompárt,Raffaelt,Kanalast ??!! Komoly életpálya.

2017. máj. 29. 23:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, újra fog indulni a Mónika só, úgyhogy lehet valós :) Ha nekem lenne egy ilyen műsorom, én is itt keresnék alanyokat :D
2017. máj. 30. 09:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez simán valós. Korábban nekem is írtak többen is a közösségi oldalon, hogy szívesen látnának az egyik korábbi beszélgetős műsorban, mivel hozzászóltam az adott témához. Másokat is hallottam már, hogy így keresnek.
2017. máj. 30. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi volt a kommented, amire ezt kaptad? :D
2017. máj. 30. 11:10
 16/18 anonim ***** válasza:

12-es , nem akarlak megbántani, de nem véletlenül kerültek be ebből a társadalmi rétegből ebbe a műsorba az emberek.

Én is hallottam a korábbi munkáimból adódóan, hogy mi megy ott nap mint nap.

Még a Mónika is beismerte, hogy igazándiból ezeknek az embereknek tiszteletet kell, hogy érezzenek irántuk, mert az ő balhéikból éltek meg minden egyes nap, 10 évig.

2017. jún. 1. 10:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Mármint, hogy Mónikának és csapatának kell hálásnak lennie ezeknek az embereknek, nem pedig fordítva. ( Pedig jobban belegondolva, azok is jól kerestek alkalmanként ezzel, szóval egy oda vissza működő kapcsolatról van szó)

nem véletlen hogy Mónika ekkor volt a legjobban kivirágozva :P

2017. jún. 1. 10:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, kaptam, ami azért furcsa, mert normális, értelmes válaszokat szoktam írni, tipikusan nem az a műsorcsináló ember vagyok, aki egy ilyen showba való lenne. Írtam neki, hogy jelentem, mert ez az oldal nem erre való
2017. júl. 31. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!