Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha a férfi soványabb nálam. Nincs vele bajom hiszen a párom is ilyen. Szerintetek ez normális?
186 cm én 176. Én 65 kg vagyok ő 60kg. Sosem mondták hogy kövér lennék. Mellette sem nézek ki annyira rosszul. Csak nem vagyok az a tipikus kislányos alkat.
Ő nem is szokott ilyen témákat érinteni. Lehet le kellene fogynom. Voltam már 55kg
Ha jobban éreznéd magad vékonyabban, fogyj le.
Ismerek ilyen párt, a lány sosem ül a srác ölébe, mert a pálcikalábakon furcsán néz ki a duci lány.
Nekem is bejönnek a magas vékony srácok, de nálam vékonyabbal nem jönnék össze, ahogy nálam alacsonyabbal sem.
Szeretek én lenni a kisebb, szerencsére nem esik nehezemre nálam magasabb és nehezebb férfit találnom.
Nem normális, hogy zavar, de ezt ne sértésnek vedd (nem célom). Bár a párod tényleg nagyon vékony (20-30 kg + nem ártana neki), mégsem ez a valódi probléma.
Egyrészt a 176 centiddel és 65 kilóddal egyáltalán NEM vagy trampli (még 75 kilóval sem lennél az), másrészt azért zavar téged, hogy vékony, mert magadhoz viszonyítod, és a kérdésből, illetve későbbi kommentedből lejött, hogy van egy kisebb mértékű önértékelési problémád. Szóval az igazi gond, hogy nem vagy az alakoddal elégedett (ami egyébként legalábbis a számok alapján abszolút jó, sokan irigyelnék), amire itt csak ráerősít, hogy a párod törékeny alkatú.
Nem kell fogynod, a pasid viszont sportolhatna. De legfőképp fogadd el magad (hangsúlyozom, hogy a számok teljesen jók!), és akkor már nem fog zavarni, hogy ő a vékonyabb. Még egy megjegyzés: ne azzal törődj, hogy kivűlről nézve "mellette sem nézel ki annyiea rosszul", egymásnak kell, higy tetszettek, egymás miatt vagytok együtt, nem mások miatt, nem? :D remélem hasznos volt.
"Ismerek ilyen párt, a lány sosem ül a srác ölébe, mert a pálcikalábakon furcsán néz ki a duci lány."
Ez aztán lényeges szempont, fontos igazi emberi értékekre épülő mély kapcsolat lehet, mentes minden felszínességtől és komplexusoktól :D
Ez csak megjegyzés volt, az egész kérdés külsőségekről szólt.
Amúgy a srác, akit én ismerek fallabdázik és gyorskaján él, mégis vékony.
Jó kis tanács. A lány fogadja el magát, de a srác sportoljon, hogy felszedjen egy kis izmot.
A súlyán változtathat az ember, ha nincs vele kibékülve, változtasson, ha 55 kiló lesz újra a kérdező, nem lesz anorexiás, csak elégedett.
Akik azt tanácsolták, hogy ne fogyj, nekik tetszik az átlagos alkatod. Simán tanácsolná egy husi nőkre gerjedő srác, hogy szedj fel még 30 kilót a számára ideális alakhoz.
Te döntöd el, mit csinálsz a testeddel.
Szerintem klassz, hogy nem lapítom ki a srácot, ha ráfekszem. Ha fel tud emelni néha, akár szex közben. Ha rá tudok ülni úgy, hogy ne kelljen tartanom magam, mert nem bírja a súlyom.
Jópár előnye van a vékonyságnak.
Persze elsősorban saját magának kell tetszen, éppen ezt is írtam, hogy az igazi probléma, hogy magát tartja tramplinak és ez az oka annak, hogy zavarja, hogy vékony a srác. Az hogy 55 kg vagy 65 kg a jó a 176 centihez már ízlés kérdése, szubjektív, de 186 centihez a 60 kg már ténylegesen egészségtelen egy férfinek.
Ha 65 kgnak nem kellene kilapítania egy férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!