Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányszor mostok naponta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor mostok naponta fogat? És a barátotok/barátnőtök?

Figyelt kérdés

Egyre több olyan kérdést/ választ olvasok, hogy egyesek több naponta mosnak fogat, mások csak este vagy csak reggel stb. Olyan válaszokat is olvasok, hogy fogmosás helyett szájvizet használ valaki...

Ez igaz? Élnek így emberek párkapcsolatban?

Most nyilván nem az alkeszokra meg 80 évesekre gondolok, hanem mondjuk a 18- 50 korosztályra.

Akinek a párja nem sűrűn mos fogat, az nem érzi a leheletén?

Senkit nem akarok megsérteni, és nyilván mindenki azt csinál amit jónak lát. Csak kíváncsi vagyok. Gyerekként belém azt nevelték, hogy reggel-este kötelező. De ezek szerint van aki mást gondol erről.

Köszi a válaszokat!

2017. máj. 28. 22:58
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Reggelente nagyon ritkán mosok fogat, viszont esténként nagyon alaposan, sokszor 5-10 percig is mosom, illetve szájvíz. Ezen felül, ha megyek valahova, indulás előtt is meg szoktam mosni sokszor, de nem biztos. Illetve ha otthon vagyok, néha random megmosom, ha büdösnek érzem a szám vagy lepedékesnek a fogaim.

3 tömött fogam van, egyébként a fogszabályzó miatt havonta járok fogorvoshoz és nincs fogkövem, meg lyukas fogam se évek óta. :)

2017. jún. 1. 02:11
 32/32 anonim ***** válasza:
#31 vagyok, az lemaradt, hogy 19/L
2017. jún. 1. 02:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!