Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor mostok naponta fogat? És a barátotok/barátnőtök?
Egyre több olyan kérdést/ választ olvasok, hogy egyesek több naponta mosnak fogat, mások csak este vagy csak reggel stb. Olyan válaszokat is olvasok, hogy fogmosás helyett szájvizet használ valaki...
Ez igaz? Élnek így emberek párkapcsolatban?
Most nyilván nem az alkeszokra meg 80 évesekre gondolok, hanem mondjuk a 18- 50 korosztályra.
Akinek a párja nem sűrűn mos fogat, az nem érzi a leheletén?
Senkit nem akarok megsérteni, és nyilván mindenki azt csinál amit jónak lát. Csak kíváncsi vagyok. Gyerekként belém azt nevelték, hogy reggel-este kötelező. De ezek szerint van aki mást gondol erről.
Köszi a válaszokat!
Hát, így olvasva a válaszokat, olyan, mintha két különböző csapat válaszolt volna most illetve korábban azokra amiket olvastam.
A mostani válaszok nagyjából olyanok, mint amit én normálisnak gondolok; ezért is hidaltam le korábban, mikor arról olvastam, hogy valaki több napig nem mos fogat.
De az utóbbiak már nincsenek itt, vagy akkor csak vicceltek (?) :-)
Reggel azzal indítok, este azzal zárok. Napközben pedig nagyon erős rágógumi, leginkább fekete csomagolású zöld Airwaves.
Amikor sorban állok valahol, némelyik fasziról olyan brutális szájszag árad, hogy majd' elokádom magam, a barátnője meg ott csókolgatja. Pfej! Na pont az ilyen morzsák miatt nem töröm magam egy nőért sem.
Oh, meglepett az a lány (?) aki írta, hogy rosszul van a fogmosástól. Ilyet még nem is hallottam. Nehéz lehet.
Akkor mivel tisztítod le? Gondolom, valahogy tisztítod.
Én csak reggel szoktam. De van hogy elfelejtem. Hétvégén meg egyáltalán nem mosok, úgyse megyek sehova. Ha mégis, akkor talán indulás előtt megmosom, de úgy meg szar íze lesz a sörnek, szóval inkább a pólóm nyakának a belső felével ledörgölöm a lepedéket, aztán go.
Most perpill egyedül vagyok, de 4 barátnőm volt már, az egyik több mint 5 évig. Mellettük se volt ez másképp. Senkit nem zavart.
26/F
Sok ide "járónak" foga sincs...-meg esze se.
(Nagy tisztelet a kivételeknek.)
Reggel -este alap a fogmosás, ha valahova indulok szájvíz
Hetente egyszer fogköz kefét is bevetek -így nincs fogkövem sem .
De a fogselyem is ott a táskámban ha kell.
Nem olyan olcsó egy ügyes fogorvos manapság ...-jobb megelőzni,hogy kelljen.
N/
Pedig hidd el vannak ilyenek...ismerek ilyen párt.
A nő 28 éves gyönyörű,ápolt..a férfi 33 és a fogkefét hírből sem ismeri.. :/
De a hajmosás,alapvető tisztálkodas sincs meg nálla.A nő mégis vele van.Hogy miért?Ki tudja...
Egyébként minimum 2x naponta.De ha otthon vagyok akkor étkezések után is megmosom.De mint írtam minimum 2.
És ezt a páromtól is elvárnam.(Jelenleg nincs)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!