Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányszor mostok naponta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor mostok naponta fogat? És a barátotok/barátnőtök?

Figyelt kérdés

Egyre több olyan kérdést/ választ olvasok, hogy egyesek több naponta mosnak fogat, mások csak este vagy csak reggel stb. Olyan válaszokat is olvasok, hogy fogmosás helyett szájvizet használ valaki...

Ez igaz? Élnek így emberek párkapcsolatban?

Most nyilván nem az alkeszokra meg 80 évesekre gondolok, hanem mondjuk a 18- 50 korosztályra.

Akinek a párja nem sűrűn mos fogat, az nem érzi a leheletén?

Senkit nem akarok megsérteni, és nyilván mindenki azt csinál amit jónak lát. Csak kíváncsi vagyok. Gyerekként belém azt nevelték, hogy reggel-este kötelező. De ezek szerint van aki mást gondol erről.

Köszi a válaszokat!

2017. máj. 28. 22:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Reggel fogmosás + nyelvkaparás vagy sóval vagy kanállal, este csak sima fogmosás.

30/f

2017. máj. 29. 05:58
 22/32 anonim ***** válasza:
Reggel-este, iletve munkába indulás előtt. A munkahelyemen ebéd után pedig rágó.
2017. máj. 29. 06:28
 23/32 anonim ***** válasza:
Reggel es este, plusz fogselyem, es szajviz hasznalata alap, valamint heti par alkalommal fogpor is, hogy megakadalyozza a fogkovet es egyeb lerakodasokat. De ettol fuggetlenul vannak igenytelen emberek, ezzel nem lehet mit kezdeni. Itt is olvastam kerdezoktol hogy a fogkoves, inysorvadasos pasijukkal vannak egyutt, aki heti egyszer most fogat maximum. Kifordult a gyomrom is :").
2017. máj. 29. 08:19
 24/32 anonim ***** válasza:

Reggel indulás előtt fogmosás.

Este fogmosás+fogselymezés+nyelvkaparás.

Kéthetente fogporral átmosom.

A férjem is mossa rendesen reggel-este, a selyemre is rákapott.

2017. máj. 29. 08:59
 25/32 anonim ***** válasza:

Egyébként nektek reggel fáradtan, hogy van még fogmosásra is időtök? :O

Én este szoktam megmosni (de akkor alaposan), viszont reggel egy 10 másodperces szájvizes öblögetésnél nem jut több időm a szájápolásra, mert állandóan késésben vagyok pedig 1 órával hamarabb felkelek mielőtt elindulnék. Persze jelenleg barátnőm sincs. Ha mégis valami csoda folytán összejönne akkor biztos, hogy betegesen törődnék a fogaimmal. Persze így is jó állapotban vannak.

2017. máj. 29. 10:33
 26/32 anonim ***** válasza:

Néha napi egyszer, néha napi kétszer.

Azt mondanám hogy hetente kb 10 alkalommal. Viszont én használok előtte nyelvkaparót (ami lekaparja a nyelvre rakódott lepedéket, ami jelentős mértékben felelős a büdös szájért) és utána antibakteriális szájvizet is.

A barátnőm napi 1x mos, ilyeneket nem használ, viszont rányom kb egy tonna fogkrémet a fogkeféjére. (Ez nem segít semmit, csak rohadt vicces). De neki sem büdös a szája, mert ő meg állandóan rágózik. Én meg jó ha egy csomag rágót elhasználok pár hónap alatt.

25/f, 24/l

2017. máj. 29. 12:43
 27/32 anonim ***** válasza:

Reggel-este fogmosás + szájvíz + nyelvkaparó.

Fogpor 2 hetente kb.

Aki kérdezte, hogy van idő reggel fogat mosni - nem olyan sok idő az, nem hiszem, hogy ne lehetne beiktatni. Én még reggelizni is otthon szoktam, és 1 óra alatt készülök el cakumpakk. (Öltözés, smink, reggeli készítés, ebédpakolás, mosogatás, fogmosás)

26N

2017. máj. 29. 12:47
 28/32 anonim ***** válasza:
Ha otthon vagyok és megtehetem, akkor napi 3, ha hétköznap van és egyetemen vagyok/dolgozom, akkor reggel és este.
2017. máj. 31. 22:42
 29/32 anonim ***** válasza:
28. vagyok: egyetlen lyukas fogam sincs 23 évesen és erre igyekszem vigyázni
2017. máj. 31. 22:44
 30/32 anonim ***** válasza:
Reggel és este okvetlenül.Ebéd után sima vizzel kiszoktam öbliteni a számat és ha olyat ettem kitisztogatom a fogaimat,beveszek egy rágót.
2017. máj. 31. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!