Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért 35-40 évesen bolondulnak meg a nők?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt ,főleg akik kapcsolatban vannak vagy szakítottak elkezdenek bulikba járni úgy öltöznek mint a mai tini korosztály,csücsöritős szelfiket lőnek magukról.Mi ez nálatok?Mi nincs meg a kapcsolatokban?Vagy miért pont szakítás után jön ez nálatok?2017. máj. 28. 11:49
41/46 anonim válasza:
Végülis, ha egymilliárd az ötös.. már 300 millióból is elég jól elkaristolok.
42/46 A kérdező kommentje:
Simán,és meghívlak egy cool túrára.
2017. máj. 29. 00:37
43/46 anonim válasza:
Ha a férfi társadalom értelmi és érzelmi intelligenciája annyi lenne mint amit ti itt felvonultattok, akkor természetesen nem is vágynék másra (sőt, erre sem, mert ennél még egy vibrátornak is mélyebb érzései vannak)de már találkoztam normális férfiakkal, így tudom, milyen kellemes lehet megosztani az életedet valakivel akit szeretsz. Tudom, mindenki magából indul ki, ti is így nem tudjátok elképzelni, de vannak ilyen emberek.
44/46 A kérdező kommentje:
A női intelligenciáról már ne is beszéljünk.Nem is itt kell társat találni nem erre hivatott ez az oldal.Használd akkor a vibrátort ,bár nem tudom mennyire hatékony de nem is érdekel.Miért akarod te valakivel megosztani az életedet mikor utána úgyis a gyűjtőbe mész.Van nektek nőknek is vaj a fületek mögött nem kell itt a szöveg feleslegesen.
2017. máj. 29. 10:58
45/46 anonim válasza:
Nektek nőknek... egy nőnek üzentél, cica. Az embert nézd, ne az előítéleteidet.
46/46 A kérdező kommentje:
Üzenem az összes nőnek nehogy te is kimaradj a sorból "cica".
2017. máj. 29. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!