Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért 35-40 évesen bolondulnak meg a nők?
Negyvenes nő vagyok. Nálunk a klimax többnyire az ötvenes éveinkben jön de van akinél már 45 körül kezdődik. A változás, öregedés közelsége mindenkit bánt, kérdés hogy milyen életet él, van-e aki szereti (nem a házasság tényér mondom, hanem a szeretetről beszélek) és elfogadja őt úgy, ahogy van, és mennyire intelligens az illető hölgy.
Én elváltam 37 évesen és ne érzem magam negyvennek semmiképpen. De nem csücsörítek, szelfizek és bulizok, és nem csak azért mert anya vagyok, hanem mert ezt fiatalon sem csináltam. Nem azért mert nem volt rá lehetőségem, hanem mert nem ilyen vagyok. Nyilván pont ezért nem hat meg fiatalabb férfiak közeledése sem, mert nem gondolom, hogy a fiatalságomat ez hozná vissza.
De én is szomorú vagyok néha, hogy nem tehetek meg olyan dolgokat amiket egy húsz éves lazán megtehet, vagy hogy a mai, külsőségektől uralt világban egy negyvenes nő, nézhet ki bármilyen jól, nem érték egy korban hozzá illő férfi számára. Ezért sokan dacból keresik a fiatal srácok rajongását, hiszen manapság divatból sokan szexi milfekről álmodoznak. Ha nem lehetünk vonzók és esélyesek a korban hozzánk passzoló férfiak szemében, sokan inkább a milf szerepbe bújnak.
Nyilván az én barátnőim ezt nem teszik, az én köreimben mindenki a korának megfelelően él, gyereket nevel vagy szingli, de akkor sportol, színházba jár, olvas, visszafogottan pasizik ha tud, de senki nem csücsörít a tükör előtt.Nem barátkozom ilyen bulizós nőkkel, de nem nézem le őket, mindenki úgy néz szembe az öregedéssel ahogy tud. Ők így. Én máshogy. De az hogy másvalaki, különösen egy férfi erről ítélkezzen, aki ugye más ritmusban éli az életét, más elvárásokkal szembesül, máshogy öregszik stb. teljesen értelmetlen.
Ami a szakítás utáni felszabadulást illeti: én is kerestem egy partnert pár hónappal a válás után. Amikor túltettem magam az egészen. Nekem is szex parterem volt, mert normális kapcsolatra gyerekkel nem sok esélyt láttam. Ezt is lehet kulturáltan csinálni, de biztosan többek közül válogathattam volna ha én is valami buliban csücsörítek. Csak hát nekem a szexnél is alap az intelligens társaság és ezt nem ott fogom megtalálni.
N 40
A csücsörítős szelfi kb. olyan előnytelen huszonéves korban mint negyvenévesen. Ahogy előttem is írták huszonévesen sem készít mindenki magáról ilyen fotót és dobja fel a facérra, ahogy a negyvenesek részéről se törvényszerű.
Negyvenes korosztályhoz tartozom, sosem posztoltam csücsörítős képet,nem öltözöm úgy, mint a mai tinik, bár az alkatom miatt megtehetném, viszont az eszem helyén van.
De visszakérdezek: áruljátok már el huszonéves pasik, hogy ti miért buktok erre a korosztályra ha ennyire kritizáljátok őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!