Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért 35-40 évesen bolondulnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért 35-40 évesen bolondulnak meg a nők?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt ,főleg akik kapcsolatban vannak vagy szakítottak elkezdenek bulikba járni úgy öltöznek mint a mai tini korosztály,csücsöritős szelfiket lőnek magukról.Mi ez nálatok?Mi nincs meg a kapcsolatokban?Vagy miért pont szakítás után jön ez nálatok?
2017. máj. 28. 11:49
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
0%

Ez Madonna ugye ?

30/f

2017. máj. 28. 12:27
 22/46 anonim ***** válasza:
Ismerek én is ilyet. Volt fiatal kora, egyetemet járt nem lecsúszott családból jött. Aztán harminc valahány évesen mint a nagy könyvben elvették feleségül, lettek gyerekek, ház mindem ahogy kell. És egyszer csak negyven környékén kitalálta, hogy ő nem akar így élni. Különment egyedül. Nem új csávóhoz vagy hasonló. Most buliból bulira járkál és úgy él mint egy húsz éves aki épp most szakadt el a szüleitől. Vannak ilyenek. Szerintem nem ez a negyven körüli kicsapongásuk az az ami hibának tekinthető, hanem az volt ezeknél a hibás gondolat amikor ők családalapításba kezdtek harminc környékén. Azt gondolták rosszul, azt nem kellett volna.
2017. máj. 28. 12:31
 23/46 A kérdező kommentje:
De ha megfigyelitek jobban akkor az összes nő ilyen mert ugyebár fiatalon akarnak megállapodni ,gyerekek keresik azt a férfit aki biztonságot tud nyújtani minden téren.És ha ezek mind megvannak akkor élnek egy darabig úgymond jómódban és egyszer csak megvadulnak és dobnak el mindent maguktól.És jön a kicsapongó életmód ahol nem számít semmi saját magukon kívül csak a figyelem.A középpontban maradás.
2017. máj. 28. 12:43
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Negyvenes nő vagyok. Nálunk a klimax többnyire az ötvenes éveinkben jön de van akinél már 45 körül kezdődik. A változás, öregedés közelsége mindenkit bánt, kérdés hogy milyen életet él, van-e aki szereti (nem a házasság tényér mondom, hanem a szeretetről beszélek) és elfogadja őt úgy, ahogy van, és mennyire intelligens az illető hölgy.

Én elváltam 37 évesen és ne érzem magam negyvennek semmiképpen. De nem csücsörítek, szelfizek és bulizok, és nem csak azért mert anya vagyok, hanem mert ezt fiatalon sem csináltam. Nem azért mert nem volt rá lehetőségem, hanem mert nem ilyen vagyok. Nyilván pont ezért nem hat meg fiatalabb férfiak közeledése sem, mert nem gondolom, hogy a fiatalságomat ez hozná vissza.

De én is szomorú vagyok néha, hogy nem tehetek meg olyan dolgokat amiket egy húsz éves lazán megtehet, vagy hogy a mai, külsőségektől uralt világban egy negyvenes nő, nézhet ki bármilyen jól, nem érték egy korban hozzá illő férfi számára. Ezért sokan dacból keresik a fiatal srácok rajongását, hiszen manapság divatból sokan szexi milfekről álmodoznak. Ha nem lehetünk vonzók és esélyesek a korban hozzánk passzoló férfiak szemében, sokan inkább a milf szerepbe bújnak.

Nyilván az én barátnőim ezt nem teszik, az én köreimben mindenki a korának megfelelően él, gyereket nevel vagy szingli, de akkor sportol, színházba jár, olvas, visszafogottan pasizik ha tud, de senki nem csücsörít a tükör előtt.Nem barátkozom ilyen bulizós nőkkel, de nem nézem le őket, mindenki úgy néz szembe az öregedéssel ahogy tud. Ők így. Én máshogy. De az hogy másvalaki, különösen egy férfi erről ítélkezzen, aki ugye más ritmusban éli az életét, más elvárásokkal szembesül, máshogy öregszik stb. teljesen értelmetlen.

Ami a szakítás utáni felszabadulást illeti: én is kerestem egy partnert pár hónappal a válás után. Amikor túltettem magam az egészen. Nekem is szex parterem volt, mert normális kapcsolatra gyerekkel nem sok esélyt láttam. Ezt is lehet kulturáltan csinálni, de biztosan többek közül válogathattam volna ha én is valami buliban csücsörítek. Csak hát nekem a szexnél is alap az intelligens társaság és ezt nem ott fogom megtalálni.

N 40

2017. máj. 28. 12:45
 25/46 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint te már nem is akarsz semmi komolyabb kapcsolatot csak levezetés maradsz a férfiaknál.De akkor ez egy ördögi kör a nőknél.
2017. máj. 28. 12:52
 26/46 anonim ***** válasza:
37 éves leszek.Buliztam több mint 10 évig,nem fenyeget a veszély hogy bekattanok egyszer ebből a szempontból.Azok szoktak,akik nem élték ki magukat.20 évesen öltöztem úgy,ahogy most kellene :) Akkor a nőies-elegáns vonalat követtem,jobban felnőttnek éreztem magam.Most már inkább a lazább,egyszerűbb cuccokat szeretem,ami kényelmes.A rózsaszínt még mindig szeretem,meg nem hagytam el a csillogó bizsukat sem,csak már nem pakolom tele magam velük,1-1 darab van rajtam.Csücsörítős képet soha nem csináltam,képet se rakok ki magamról.Viszont érzem én is hogy megy az idő,és azért ez idegesíti az embert,nem szeretnék meghalni,félek is tőle.Legszívesebben élményeket hajkurásznék,utazgatnék,csak nem sok pénzem van rá,de az idén is úgy vagyok vele,hogy már csak azért is el fogok menni külföldre nyaralni,még ha jól meg is kell ezért húznom a nadrágszíjat.Illetve van 1-2 álmom még amit szeretnék megvalósítani,csak ahhoz is pénz kell sajnos.De ha azok meglennének,megnyugodnék hogy nagyjából mindent teljesítettem amit akartam.
2017. máj. 28. 13:07
 27/46 anonim ***** válasza:
Nem akar minden nő gyereket, pubi.
2017. máj. 28. 13:16
 28/46 anonim ***** válasza:
a 11.-s látja jól a valóságot, amúgy ezek a "nők" nem csak kifordulnak magukból hanem bohócot is csinálnak magukból és nehogy nem vonzóak de inkább szánalmas undormányok. Nem a normális 40-esekről beszélek mert az még nem olyan sok nőknél sem.
2017. máj. 28. 13:35
 29/46 anonim ***** válasza:
Sztem ez nem kor hanem típus kérdése. Én huszonéves vagyok de még soha nem csináltam csücsörítős képet, mert sztem iszonyatosan gáz. De szelfizni azért szoktam, csak ugye normális képeket csinálok, tükörben sem pózolok úgy mint egy ri*anc. De sok csaj ismerősöm ezt csinálja és az értelmesebb réteg őket is cikinek tartja hiába fiatalok. Róluk el tudom képzelni hogy 40 évesen is ilyesmi képeket tesznek fel magukról. Szóval ez inkább fejben dől el, sokan tényleg abban a hitben élnek hogy ez szexi, kortól függetlenül. Hát ő bajuk. De amúgy mikor a mai 40 éves nők fiatalok voltak még nem volt ez a nagy szelfizés meg hogy ömlesztjük magunkról a képeket neten. Szóval ők inkább csak most próbálják ki, mert nekik ki maradt.
2017. máj. 28. 17:44
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

A csücsörítős szelfi kb. olyan előnytelen huszonéves korban mint negyvenévesen. Ahogy előttem is írták huszonévesen sem készít mindenki magáról ilyen fotót és dobja fel a facérra, ahogy a negyvenesek részéről se törvényszerű.

Negyvenes korosztályhoz tartozom, sosem posztoltam csücsörítős képet,nem öltözöm úgy, mint a mai tinik, bár az alkatom miatt megtehetném, viszont az eszem helyén van.

De visszakérdezek: áruljátok már el huszonéves pasik, hogy ti miért buktok erre a korosztályra ha ennyire kritizáljátok őket?

2017. máj. 28. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!