Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért 35-40 évesen bolondulnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért 35-40 évesen bolondulnak meg a nők?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt ,főleg akik kapcsolatban vannak vagy szakítottak elkezdenek bulikba járni úgy öltöznek mint a mai tini korosztály,csücsöritős szelfiket lőnek magukról.Mi ez nálatok?Mi nincs meg a kapcsolatokban?Vagy miért pont szakítás után jön ez nálatok?
2017. máj. 28. 11:49
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
65%

Nem vagyok levezetés "férfiaknál" mert csak egyetlen emberrel vagyok szex kapcsolatban már 3 éve.

Vágynék én normális kapcsolatra, de ennyi idősen kis gyerekkel ismerem a realitást...

2017. máj. 28. 19:07
 32/46 anonim ***** válasza:
40%
31.-s, vágynál a szart, jó ez így neked hogy időnként valaki megdug, sokkal kényelmesebb mint valakire mosni, főzni, szóval a meséknek az esti mesében van a helye
2017. máj. 28. 19:48
 33/46 anonim ***** válasza:
50%
Miért, szerinted magamra és a gyerekemre nem mosok főzök? Nem azért váltam el, mert nem szeretek mosni főzni, de van igényem arra, hogy milyen embert hozzak be esetleg a gyerekem életébe. Amúgy valóban szeretek egyedül lenni is, nem zavar, de a párkapcsolat attól még hiányzik. De persze ezt egy random idegen a gyikről jobban tudja....
2017. máj. 28. 19:54
 34/46 A kérdező kommentje:
A huszonéves pasik csak a kalandot keresik az ilyen nőknél semmi extrát nem akarnak tőlük.
2017. máj. 28. 20:43
 35/46 anonim ***** válasza:
Felőlem 70 évesen is csücsöröghetnek, nem lesz tőle drágább nekem a kenyér. Manapság meg annyi jó sorozat van, nem kell a szomszédokat kukkolni, ha valakinek nem fekszik az olvasás.
2017. máj. 28. 21:55
 36/46 A kérdező kommentje:
Miért szerinted az az egyetlen férfi aki három éve kur....at nem levezetésnek használ? Ó dehogynem csak van még pár mellette akibe üríti a tárát.És egyetértek azzal a hozzászólással aki azt írta ,hogy jó ez így neked.Van aki megdolgoz időnként ,,gyerekeid vannak gondolom azokat szépen nevelgetek van lakásod ,dolgozol.Akkor miért is kéne már komoly kapcsolat?
2017. máj. 29. 00:06
 37/46 anonim ***** válasza:
77%
Oszt lottószámokat tetszik-e tudni, ha a gondolatolvasás már ilyen prímán megyen?
2017. máj. 29. 00:21
 38/46 A kérdező kommentje:
Persze melyik lottó számait írjam le?
2017. máj. 29. 00:23
 39/46 anonim ***** válasza:
Inkább nekem add meg a lottószámokat, én megfelezem veled :DDD
2017. máj. 29. 00:25
 40/46 A kérdező kommentje:
Hetven-harmincba jó lesz? Azért mégiscsak nekem köszönhető.
2017. máj. 29. 00:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!