Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy kezelnétek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy kezelnétek, hogy viselkednétek vele? Illetve szerintetek mi munkálkodik benne, kizárólag túl sok kanosság, vagy érzelmek is?

Figyelt kérdés

Akiről szó van az egy nálam néhány évvel idősebb krapek, akivel megismerkedtünk, nagyon sokat beszéltünk, kétszer elmentünk randizni, aztán "visszaléptem". Ennek ellenére békésen váltunk el, és pár havonta beszéltünk barátilag. Ez a dolog már cirka 2 éve tart. Nekem van párom, ő egyedülálló azóta is. A lényeg, hogy gyakran vannak olyan megjegyzései hogy "vadító", "meseszép", "irigylem a barátod", stb. Sőt egyszer kibökte mennyire hiányzik neki a szex, meg hogy lehet hogy jobb lenne ha szűz lenne, mert így tudja hogy pontosan mi az a jó dolog amit annyi ideje nélkülöz. Amúgy fogalmam sincs hogy mikor szexelt utoljára, vagy azzal a lánnyal akivel 3 évet járt mielőtt mi randiztunk volna, vagy utánam lehetett valami futó dolog.

A kommentjei bár nyilván hízelgőek, de azért nagyon zavaróak. Barátnőm meg a barátom szerint nem kéne beszélnünk soha, kezdek erre hajlani. Ti hogy kezelnétek?

Illetve szerintetek csak kanosság dolgozik benne, vagy több? Amikor annak idején randiztunk, akkor nagyon elcsavartam a fejét, ez egyértelmű volt sajnos, azért sajnos, mert nem viszonoztam végül. Azt hittem a mai napig szerelmes, de nemrég néhány itteni emberke azt mondta csak kanos, és lehet így is van.

2017. máj. 27. 19:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Persze, akarhat.

Csak annyit mondtam, hogy a kitartás önmagában nem jelent komoly érzelmet, szóval ennyiből nem lehet megmondani, hogy kufircolni akar, vagy többet

2017. máj. 27. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!