Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan viselkednétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan viselkednétek a csajjal? L

Figyelt kérdés

Pár évig jóban voltam egy sráccal, mármint barátilag. Mindenki tudta, kivéve a barátnőjét. Mikor kiderült, gondolom a lány kiverhette a balhét, mert azt mondta a srác, hogy ne írjak sms-t meg ilyenek, mert jobb félni,ergó a lány megint kiborul vagy nem tudom. Mivel bennem még van tartás, megnyugtattam, hogy nem is akartam neki írni, soha többet. Eddig se én írtam máskülönben.

Nekem vannak fiú barátaim, gyerekkori és egyetemi is. Illetve pár férfi kollégámmal is jól kijövök. Szerintem se nem helyes, se nem normális valakit valakitő eltiltani, csakmert nem fiú.

Természetes utána is beszélt velem, csak óvatosabb lett. Szóval titokban. Egyébként az ő részéről bőven több volt, mint barátság. Pont emiatt ma már nem is beszélünk.

A lányt néha látom. Most gondolom azt hiszi, ő marta el tőlem, miközben a kedves barátom többször vallott nekem ezt+azt, illetve rám is mászott,pontosítok: próbált. Otthagytam, elszégyellte magát, hogy besült.

Viszont. Valamiért irritál,hogy a csaj azt hiszi, a pasija miatta nem beszél velem. Mintha én akartam volna valamit, erre a srác a lány kérésére megszakította a kapcsolatot velem. Ez nem igaz! Nekem senki pasija nem kell! Ha meglátom a csajt, úgy teszek, mintha nem venném észre, pedig csak vigyorogva oda kellene köszönni neki...

Ez olyan igazságtalan. Még én leszek a feketebárány, mert az egyik buta a másik meg simán lefeküdne velem.

Szerintetek is nézzem a csajt levegőnek? Hagyjam az egészet a francba?

2017. febr. 4. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Nekem az egész törtènetben, te vagy a legirritàlóbb.
2017. febr. 4. 21:53
 2/2 A kérdező kommentje:
#1 Megalapozatlan vélemény nem vélemény. Ha a saját sérelmedre épül, akkor pedig főleg nem. Én semmi rosszat nem tettem.
2017. febr. 4. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!