Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor egy csajjal mentem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy csajjal mentem az utcán és jött szembe egy másik csaj, miért bámulta azt a csajt, akivel mentem? Ff 32 vagyok.

Figyelt kérdés
Gondolom vagy leszbikus,vagy nem tudom mi más lehet még? Ez többször is előforfult aznap.
2017. jan. 28. 00:19
 1/8 anonim ***** válasza:

1. a,Baromi szép a csaj és ezt nemi identitástól függően más nők is észreveszik.

b,Nagyon jó a stílusa és ezt mások értékelik.

2. Valami furcsa a csajon, érdekes a stílusa, extrém a megjelenése, hülyén öltözött fel, vagy csak szimplán nem olyan szép a külseje és ez másoknak is feltűnik.

Én legutóbb azért bámultam meg egy másik csajt mert hihetetlen volt számomra, hogy hogy nem fagy meg a mínuszokban egy szál vékonyka p*csa szoknyában.

2017. jan. 28. 00:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Olyan szép, vagy olyan csúnya. Válassz:D
2017. jan. 28. 01:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy átlagon feletti szépség. Én a 2. Pontra tippelek,de az a furcsa, hogy nem a testét nézték,hanem a szemébe néztek. Többször is voltunk így, debegy alkalommal vettem csak észre ezt.
2017. jan. 28. 07:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy volt mindhárom alkalommal,hogy először én néztem a szembejövő csajra, de az nem rám nézett vissza,hanem a velem lévő lányra és hoszabb ideig.
2017. jan. 28. 07:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Én akkor szoktam ezt csinálni, ha bejön a férfi. Nem direkt, tök automatikusan jön. Zavarba jövök, de nem a földre kapom el a tekintetem, hanem a mellette sétálóra.
2017. jan. 28. 08:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Úristen, mondd, hogy mit akarsz hallani és leírom.
2017. jan. 28. 09:03
 7/8 anonim ***** válasza:
már leírtam eggyel feletted :D
2017. jan. 28. 10:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is jókat mosolygok ezen, nekem is barátom szokta észre venni, és mindig ő mondja nekem, hogy pl a zebrán vagy a járdán szembe az a nő hogyan megnézett majd kiesett a szeme". :D :D

ÉN sosem veszem észre kb, de amúgy igen, a nő is észreveszik a szép/csinos nőket, vagy ha tetszik a ruha/csizma stb ami rajta van, azt megnézik. :) Ennyi.

Meg persze vannak leszbikusok is, de ez ritkább este hidd el.

2017. jan. 28. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!