Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy csajjal mentem az utcán és jött szembe egy másik csaj, miért bámulta azt a csajt, akivel mentem? Ff 32 vagyok.
1. a,Baromi szép a csaj és ezt nemi identitástól függően más nők is észreveszik.
b,Nagyon jó a stílusa és ezt mások értékelik.
2. Valami furcsa a csajon, érdekes a stílusa, extrém a megjelenése, hülyén öltözött fel, vagy csak szimplán nem olyan szép a külseje és ez másoknak is feltűnik.
Én legutóbb azért bámultam meg egy másik csajt mert hihetetlen volt számomra, hogy hogy nem fagy meg a mínuszokban egy szál vékonyka p*csa szoknyában.
Én is jókat mosolygok ezen, nekem is barátom szokta észre venni, és mindig ő mondja nekem, hogy pl a zebrán vagy a járdán szembe az a nő hogyan megnézett majd kiesett a szeme". :D :D
ÉN sosem veszem észre kb, de amúgy igen, a nő is észreveszik a szép/csinos nőket, vagy ha tetszik a ruha/csizma stb ami rajta van, azt megnézik. :) Ennyi.
Meg persze vannak leszbikusok is, de ez ritkább este hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!