Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért a facebookom alapjan ítélnek meg? Emiatt nincs barátnőm se, és barátokat sem tudok szerezni?
Nekem egyáltalán nincs fenn képem, születésnapomon senki nem ír a falamra, nem lájkolok semmit, nem posztolok, mégis vannak barátaim, sőt egy lány is, aki azért nyúz hogy járjak vele (de nem fogok :3)
Nincs ok-okozati összefüggés a Facebook profil, és az profil mögött álló ember társasági élete közt.
A Facebookon 120 ismerősöm van. Egyszer volt kb 400, de kitöröltem a legtöbbet.
A profilképemet 2015 januárjában frissítettem.
A legutolsó feltöltött képem 2015 nyaráról van.
Szülinapi köszöntéseket nem számolva a legutolsó üzenőfali frissítésem 2014 nyarán volt.
2016-ban 11 lánnyal szexeltem a valóságban. Neked mi bajod van kérdező?
A legnagyobb baj szerintem az, hogy te ismeretségi körön, társaságon, baráti-munkahelyi-iskolai kapcsolatokon keresztül akarsz ismerkedni.
Én leginkább az interneten (tinder és netes társkeresők) és a valóságban idegen lányokat ismeretlenül megszólítva ismerkedek. És az ilyen módon megismert embereket sokkal kevésbé érdekli a hülye facebook profilod.
23/F
Ez nem így van.
A profilod, vagy a FB-s tevékenységed önmagában - hacsak nem szerepel rajta/benne valami komolyabb extremitás - még nem akadálya semminek. Szóval fölöslegesen is törölnéd.
A probléma ott rejlik, hogy a zárkózott emberekről - ha hiszed, ha nem - messziről érződik, hogy "egyedül akarnak maradni".
Először is lazíts, és próbáld meg CSAK élvezni bármilyen társaságot. Ha jól csinálod (értsd: nem erőszakolsz semmit), akkor előbb-utóbb adódik valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!