Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társat, vagy barátokat nehezebb találni?
Szerintem társat jóval nehezebb. Jóformán bármelyik két emberből válhat barát, ha megvannak bizonyos alaptulajdonságok, amik a barátsághoz szükségesek (megbízhatóság pl.), a társát viszont nagyon megválogatja az ember.
Egy csomó dolog van, amit egy barát esetében elfogadsz (véleménykülönbségek, idegesítő szokások), de a partneredtől nem. Itt is lehetett olyan történetet olvasni, hogy barátokból lett párok azért mentek szét, mert azok, amik egy barátságban működtek, egy párkapcsolatban már nem tudtak.
Társat sokkal nehezebb. :)
Barátom van sok, szorosabbak és távolibbak egyaránt, de párom még sose volt.
Jó annyira nm vagyok lekésve, csak 18 vagyok de ebből látszik azt jobban meg kell válogatni. Én barátnak tényleg bárkit elfogadok, egy kapcsolat az már más tészta.
Nekem társat könnyebb volt találni, de azért az sem sikerült elsőre, párszor lukra futottam.
A barátkozás nem megy igazán nekem, valahogy kevesebb szerencsém van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!