Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen sok ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen sok ember?

Figyelt kérdés

Sokszor olvastam,hogy egyes emberek nem zárják le a kapcsolatukat,hanem egyszerűen szó nélkül lelépnek.Vagy hitegetik a másikat hosszú ideig.

Ez mire jó? Miért nincs bátorságuk a párjuk elé állni,és megmondani,hogy vége?

2010. máj. 17. 11:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok!
2010. máj. 17. 11:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés, én ilyennel még nem találkoztam, hogy valakinek ne lett volna kép a bőrén ahhoz hogy megmondja hogy itt a játék vége... Elméletileg a inkább a lányokra jellemző, hogy direkt hülyén kezdenek el viselkedni. Ezalatt értem azt hogy: Szándékosan túl sokat akarnak a barátukkal lenni hogy az terhes legyen nekik, elszakítják a haverjaiktól, túl kihívóan fog viselkedni, túl sok időt tölt szándékosan a barátnőivel stb. De mondom még lányok részéről sem találkoztam ilyennel.
2010. máj. 17. 11:38
 3/16 anonim ***** válasza:

Hát - nemrég ismertem meg egy lányt - 1 évig kavart 1 sráccal - és 1 utcában laknak - most nemrég a srác gondolt egyet és nem keresi a lányt - nem ír neki - nem beszélnek semmi - már 1 hónapja - a lányban meg él még a remény - én meg felvilágosítottam hogy ez azért elég egyértelmű jel.. 1 hónapig rá se tesz :/

a csaj 19 a srác 20 éves - de hogy ennyi gerinc nincs abban az idiótában.. a lány meg teljesen kivan miatta és most én segítem át ezen a kellemetlen helyzeten.

22F

2010. máj. 17. 11:41
 4/16 anonim ***** válasza:

Baromi nagy szemétség szó nélkül eltűnni akkor is ha csak ismerkednek.

Hogy annyit nem lehet mondani, hogy annyit nem érdemelsz, hogy ingyen kur*nak jó legyél, annyit nem, hogy megmondja, hogy takaródj te ribanc, vagy nincs rád szükségem te jelentéktelen utolsó senki.

Elég gáz ez, hogy ennyire semmibe veszik a másikat.

18/l

2010. máj. 17. 11:48
 5/16 A kérdező kommentje:

Na,igen..,épp az ilyen helyzetre gondoltam.

Miért nem egyszerübb ilyenkor normálisan lezárni?

2010. máj. 17. 11:48
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha annyira nem képesek egyesek, hogy legalább megpróbálnák megbeszélni ha valami nem tetszik. Akkor nincs is értelme a "kapcsolatnak".
2010. máj. 17. 11:57
 7/16 anonim ***** válasza:
2%

Én is eltűntem már szó nélkül lesz@rom h gerinctelenség vagy nem. Egyszerüen anyira f@szom kivolt már h találkozni se akartam vele! Nem azért szakítok h találkozzak vele és beszélgessünk. Szakítok kész ő dolga h fogaggya el meg h zárja le nehogy már még azért pitizzek h lezárja.

17/F

2010. máj. 17. 11:59
 8/16 anonim ***** válasza:

11:59 - gratulálok hogy ennyire xarsz mások érzéseire.

Emberségből csillagos 5-ös

22F

2010. máj. 17. 12:02
 9/16 anonim ***** válasza:
Inkább rúgjon belém és utána hagyjon ott, mint csak úgy.
2010. máj. 17. 12:05
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem azért szakitok vele h az érzéseivel foglalkozzak lol ha azt akarnám meg beszélgetni talizni akarnák vele akk nem szakitanék. Ennyi.
2010. máj. 17. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!