Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a te és a párod foglalkozása? Mennyi pénzt kerestek vele?
Ès ebből a pénzből mennyit tudtok félre tenni? Elégedettek vagytok ezzel vagy többre vágytok, mert vannak olyan igényeitek amire màr nem jut?
Köszi a válaszokat.
én építőipar, havi 300-350, barátnőm benzinkutas, havi 200-250.
eddig 1,5 milliót tudtunk megspórolni, házat szeretnénk majd venni egyszer...
Én hres vagyok, ő programozó. Én nem keresek olyan jól, ő igen. Külön kasszán vagyunk, nemtom mennyit tesz félre, én havi 50-et szoktam, plusz fundamenta.
Szeretnénk többet, ki nem? :D De nem élünk nagy lábon, általában egy hónapban elvagyunk (és mindenki magának fizet mindent, szóval nem tart el, nem azért vagyok vele).
atya ég... néhány milyen ostobák itt...
7/24 autópálya melletti benzinkúton, ahol napi több százan tankolnak, fejenként van hogy 3-4 ezer forint jatt is kijön ha jó napot fognak ki.
plusz éjszakai és hétvégi pótlék.
egyébként nem szándékoztam magyarázatot fűzni a válaszomhoz, mindenki azt hisz amit akar :)
Én online marketinges vagyok, 250 a minimum, de teljesítménybéres vagyok, úgyhogy a pontos összeg változik. A férjem állami cégnél dolgozik gépkezelőként, 150-160 körül kap (óraszámfüggő a pontos összeg. Szokott mellékállást vállalni, de az szezonális. Ilyenkor elég jó, még 100-150 bejön belőle/hó, télen viszont semmi.
Van egy 2 éves gyerekünk.
Fizetünk lakástakarékot, életbiztosítást, ez 40 egy hónapban, ezen kívül még olyan 40-50-et rakunk el. Nyilván mindig el lehet költeni több pénzt, de nem feltétlenül vágyom többre, igazából jut mindenre, kajára, szórakozásra, programokra, hobbira, váratlan kiadás nem gond, évente 1-2x pár napra el is tudunk utazni kicsit, mindketten tudunk magunkra is költeni, szóval jó ez így.
29N
Én nem gondoltam semmi rosszra, csak épp munkát keresek, ezért kérdeztem. :D
2-es voltam.
10-es, elhiszed hogy leszarom mit hiszel? :D miért kamuznék egy anonim oldalon te balfék? mi hasznom származik abból? (ne magadból indulj ki) mellesleg a kérdésre válaszoljatok, ne mással foglalkozzatok.
vagy nem meritek felvállalni a közmunka béreteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!