Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a te és a párod foglalkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a te és a párod foglalkozása? Mennyi pénzt kerestek vele?

Figyelt kérdés

Ès ebből a pénzből mennyit tudtok félre tenni? Elégedettek vagytok ezzel vagy többre vágytok, mert vannak olyan igényeitek amire màr nem jut?

Köszi a válaszokat.

2017. máj. 24. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:

én építőipar, havi 300-350, barátnőm benzinkutas, havi 200-250.

eddig 1,5 milliót tudtunk megspórolni, házat szeretnénk majd venni egyszer...

2017. máj. 24. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én hres vagyok, ő programozó. Én nem keresek olyan jól, ő igen. Külön kasszán vagyunk, nemtom mennyit tesz félre, én havi 50-et szoktam, plusz fundamenta.

Szeretnénk többet, ki nem? :D De nem élünk nagy lábon, általában egy hónapban elvagyunk (és mindenki magának fizet mindent, szóval nem tart el, nem azért vagyok vele).

2017. máj. 24. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Raktáros vagyok és 180-220 ezer ft plusz cafateria. Ha 200 fölé megyek akkor akár 50 ezer ft is megmarad. Van mikor csak 10-20 ezer ft. Nem vagyok elégedett, mert sok tervem lenne és nem tudom megvalósítani, de tény, hogy azért nincs hó vége, nem kell nélkülöznöm. Nincs párom, de gondoltam megosztom azért, viszont ha lenne és komoly lenne a kapcsolat, mert együtt laknánk és talán ő is keresne min. 150 ezer ft-ot plus cafateriát akkor szerintem lehetne tervezni komoly célokat.
2017. máj. 24. 20:33
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

atya ég... néhány milyen ostobák itt...

7/24 autópálya melletti benzinkúton, ahol napi több százan tankolnak, fejenként van hogy 3-4 ezer forint jatt is kijön ha jó napot fognak ki.

plusz éjszakai és hétvégi pótlék.

egyébként nem szándékoztam magyarázatot fűzni a válaszomhoz, mindenki azt hisz amit akar :)

2017. máj. 24. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én online marketinges vagyok, 250 a minimum, de teljesítménybéres vagyok, úgyhogy a pontos összeg változik. A férjem állami cégnél dolgozik gépkezelőként, 150-160 körül kap (óraszámfüggő a pontos összeg. Szokott mellékállást vállalni, de az szezonális. Ilyenkor elég jó, még 100-150 bejön belőle/hó, télen viszont semmi.

Van egy 2 éves gyerekünk.

Fizetünk lakástakarékot, életbiztosítást, ez 40 egy hónapban, ezen kívül még olyan 40-50-et rakunk el. Nyilván mindig el lehet költeni több pénzt, de nem feltétlenül vágyom többre, igazából jut mindenre, kajára, szórakozásra, programokra, hobbira, váratlan kiadás nem gond, évente 1-2x pár napra el is tudunk utazni kicsit, mindketten tudunk magunkra is költeni, szóval jó ez így.

29N

2017. máj. 24. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem gondoltam semmi rosszra, csak épp munkát keresek, ezért kérdeztem. :D

2-es voltam.

2017. máj. 24. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

10-es, elhiszed hogy leszarom mit hiszel? :D miért kamuznék egy anonim oldalon te balfék? mi hasznom származik abból? (ne magadból indulj ki) mellesleg a kérdésre válaszoljatok, ne mással foglalkozzatok.

vagy nem meritek felvállalni a közmunka béreteket?

2017. máj. 24. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
310 neki -280 körül nekem nettóba. A vőlegényem kapcsolattartó egy külföldi céggel (jobban nem tudom megfogalmazni) én pedig gyerekekkel foglalkozom.
2017. máj. 24. 22:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Tanuló. 0 forint.
2017. máj. 25. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!