Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a képküldözgetős mánia a pasiknál?
Elegem van, hogy a pasik nagy része állandóan azt kéri, hogy képet küldjek, meg snapchaten szórakozzunk. Rohadtul nem vagyok egy szelfizős típus, csinos vagyok, de facen sem nagyon osztok meg képet, azok is visszafogottak, de folyton ez a képküldözgetés...amúgy is az a lényeg, hogy élőben tetszünk egymásnak, a kép nagyon más lehet, plusz jobb dolgom is van, mint fotózkodni egész nap. Az ilyen pasikról egyből azt gondolom, hogy csak szexre mennek. Szerintetek jogosan? Ne is foglalkozzak ilyenekkel?
21L
#16: Arra igyekeztem célozni, hogy mindenki másképp hülye. Szerinted az aki folyton szelfizik és online éli az életét, szerintük meg az aki be van oltva a technika ellen és 1980-ban ragadt. Az itt olvasottak alapján azt gondolom, hogy pont annyira tolják túl itt néhányan (Téged is beleértve kedves kérdező) a selfie/snapchat/tinder/fotóellenességet, mint amennyire a másik oldal az ellenkezőjét és itt bizony nem fog találkozni a két oldal véleménye, tehát mindkét oldal tagjai egyedül maradnak. Már ha tényleg igaz az, hogy az egyik oldal tényleg kizárólag ilyen, a másik pedig kizárólag olyan egyedekből áll (segítek: tökre nem, már előttem is leírták, hogy ezek a dolgok nem feketék vagy fehérek, hanem többnyire szürkék, vagy bármilyen más színűek).
Nekem már szerencsére nem kell ismerkednem és ennek eléggé örülök is, mert elég hamar mennének a levesbe az itt kommentelők és nem azért mert nem hajlandók képet küldeni magukról. Azért ha már hónapok, sőt évek óta lesztek egyedül, akkor gondolkozzatok el azon, hogy mindig más-e a hibás. ;)
Közel tíz évvel vagyok idősebb nálad kedves kérdező és sajnálatosnak tartom, hogy még mindig nem értetted meg amit leírtam, de személyeskedni már sikerült egy kicsit, csak mert úgy véled, hogy nem értünk egyet egy kérdésben. Biztos bennem van a hiba? De vonatkoztassunk most el ettől...
Párt keresel, és eleve kizárod azt aki kíváncsi a külsődre, még hozzá teszed ezt olyan vehemenciával, felháborodással és elutasítással mintha nem a világ legtermészetesebb dolga lenne az, hogy bármilyen szórakozóhelyen/az utcán/bárhol ahol ismerkedhetsz, az első dolga minden pasinak végigmérni, megnézni a feneked, hogy, hogy vagy felöltözve, milyen a hajad, milyen a szemed stb... Nagyságrendileg hatvannégyezerszer több információt kap a külsődről az élő ismerkedésnél, sőt random a tömegközlekedésben a másik fél mint abból a három képből, anélkül, hogy hozzád szólna, vagy Te akár csak ránéznél. Aztán elmondod, hogy Te igazából élőben akarsz ismerkedni, mégis azon vagy felháborodva, hogy online ismerkedve milyen türhő parasztok a fiúk. Itt azért én érzek némi ellentmondást. Ha picit belegondolsz, Neked is kellene és ha egy picit is intelligens lennél akkor az első mondjuk húsz számodra nem szimpatikus de ugyanolyan ismerkedési módszert választó fiatalemberrel történő interakció után felháborodva törölted volna az összes ilyen alkalmazást/magadat a társkeresőkről és elmentél volna élőben ismerkedni. Ehelyett itt rinyálsz a többiekkel egyetemben és elszidtok, mindenkit mindennek. Tényleg én vagyok az aki éretlen?
A párkeresés és a párra lelés baromira nem arról szól, hogy megtaláld a tökéletest, akivel pontosan ugyanolyanok vagytok, pontosan ugyanaz érdekel, pontosan ugyanazt gondoljátok mindenről és ugyanazok a céljaitok. Lehet szerencsétek (nekem is az volt) és megtalálhatjátok azt akivel sokminden stimmel, de legyetek benne biztosak, hogy még azzal az illetővel is több lesz a különbség, mint az egyezés és innentől jön az érdekes része, amikor együtt, csapatként tűztök ki közös célokat és fejlődtök, tanultok egymásról/egymástól és változtok. Azzal a hozzáállással amit itt megmutattatok erre esélyetek sincs.
Szerintem ne bóknak vedd, ha gyerekesnek gondolnak.
Természetes dolog, hogy valakit érdekel a külsőm, de miután már látott képeken, látott élőben, ne idegesítsen azzal, hogy napjában 100 képet küldjek még magamról. Egy felnőtt embernek komolyabb dolgai is vannak ennél. Ennyi, de ha te ezt élvezed, csináld, én nem élvezem, nem csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!