Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a képküldözgetős mánia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a képküldözgetős mánia a pasiknál?

Figyelt kérdés

Elegem van, hogy a pasik nagy része állandóan azt kéri, hogy képet küldjek, meg snapchaten szórakozzunk. Rohadtul nem vagyok egy szelfizős típus, csinos vagyok, de facen sem nagyon osztok meg képet, azok is visszafogottak, de folyton ez a képküldözgetés...amúgy is az a lényeg, hogy élőben tetszünk egymásnak, a kép nagyon más lehet, plusz jobb dolgom is van, mint fotózkodni egész nap. Az ilyen pasikról egyből azt gondolom, hogy csak szexre mennek. Szerintetek jogosan? Ne is foglalkozzak ilyenekkel?

21L

2017. máj. 24. 11:03
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
#10 nekem van olyan is, akivel tök jól elbeszélgetek, de félóránként felhozza ezt a "küldj képet" dolgot. Ezzel ki lehet kergetni a világból, idegesítő...
2017. máj. 24. 11:54
 12/37 anonim ***** válasza:
22%

Nem mindenki ilyen. Bár aki meg nem ilyen arra képesek azt mondani, hogy "az ilyen nem is férfi, mert annak képekért kellene kuncsorognia"

???

2017. máj. 24. 11:58
 13/37 A kérdező kommentje:
Én pont azt gondolom férfinak, aki nem képekért kuncsorog meg nem magát szelfizgeti egész nap :D Ez tinifiúk szokása.
2017. máj. 24. 11:59
 14/37 anonim ***** válasza:
8%
Ha más nem is, az nagyon klasszul látszik az itt kialakult eszmecseréből, hogy nem véletlenül vagytok egyedül. Kívánom Nektek, hogy megtaláljátok azt aki hasonlóképp hülye mint Ti. Más esélyetek nincs. :)
2017. máj. 24. 12:03
 15/37 anonim ***** válasza:
40%

Valahogy mégis azt látom, SAJNOS, hogy a képmániás-szelfis-"szexcsetes" srácok sikeresek, a többiek pedig kiszorulnak az ismerkedés világából. Amit okát nem igazán értem. Bár ennek ellenére sem leszek képmániás-szelfis, de elég zavaró, hogy képesek azért "leférfiatlan"-ozni, mert nem nyomulok azonnal, nem őrjöngök képekért, nem hozok fel semmilyen szexuális dolgot az első 4-5 levélben stb.

Kifordult a világ magából.

2017. máj. 24. 12:04
 16/37 A kérdező kommentje:
#14 miért hülye az, aki nem snapchaten meg instagramon éli az életét? Na mindegy, én már megkaptam a választ a kérdésemre, vitatkozni nincs kedvem :D
2017. máj. 24. 12:06
 17/37 anonim ***** válasza:
74%

" Az ilyen pasikról egyből azt gondolom, hogy csak szexre mennek."

Teljesen jól gondolod.Le kell tiltani a francba, szelfizgesse magát, oszt'verje arra.

2017. máj. 24. 12:14
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Több barátnőmtől hallom ugyanezt , ők is társkeresőznek. Már annyira elegük van, hogy aki ezt elkezdi azzal megszakítják a kapcsolatot és pont. Neked is ezt tudom ajánlani.
2017. máj. 24. 12:25
 19/37 anonim ***** válasza:
61%
jajja vigye ella belessember azojat aki csak a szexet akarrja tiszta dillo az oszes szelfijukismijen
2017. máj. 24. 12:54
 20/37 A kérdező kommentje:
Mijenigaz tölled.
2017. máj. 24. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!