Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a képküldözgetős mánia a pasiknál?
Elegem van, hogy a pasik nagy része állandóan azt kéri, hogy képet küldjek, meg snapchaten szórakozzunk. Rohadtul nem vagyok egy szelfizős típus, csinos vagyok, de facen sem nagyon osztok meg képet, azok is visszafogottak, de folyton ez a képküldözgetés...amúgy is az a lényeg, hogy élőben tetszünk egymásnak, a kép nagyon más lehet, plusz jobb dolgom is van, mint fotózkodni egész nap. Az ilyen pasikról egyből azt gondolom, hogy csak szexre mennek. Szerintetek jogosan? Ne is foglalkozzak ilyenekkel?
21L
Nem mindenki ilyen. Bár aki meg nem ilyen arra képesek azt mondani, hogy "az ilyen nem is férfi, mert annak képekért kellene kuncsorognia"
???
Valahogy mégis azt látom, SAJNOS, hogy a képmániás-szelfis-"szexcsetes" srácok sikeresek, a többiek pedig kiszorulnak az ismerkedés világából. Amit okát nem igazán értem. Bár ennek ellenére sem leszek képmániás-szelfis, de elég zavaró, hogy képesek azért "leférfiatlan"-ozni, mert nem nyomulok azonnal, nem őrjöngök képekért, nem hozok fel semmilyen szexuális dolgot az első 4-5 levélben stb.
Kifordult a világ magából.
" Az ilyen pasikról egyből azt gondolom, hogy csak szexre mennek."
Teljesen jól gondolod.Le kell tiltani a francba, szelfizgesse magát, oszt'verje arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!