Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet pozitívnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet pozitívnak maradni sok elutasítás után?

Figyelt kérdés

Igyekszem pozitív maradni mindig. Arra gondolok, hogy rengeteg normális nő van a Földön, előbb-utóbb összehoz az egyikkel a sors. Viszont ma elutasított egy lány; nagyon jól kijöttünk, sok mindenben hasonlítottunk, de sajnos nem jöttem be neki. Ez előfordul, mondhatnánk. Valójában egy-egy ilyen eset már nem is visel meg. Viszont ez idén legalább a 10. elutasításom volt. És nem, nem próbálkozom be mindenkinél.

Másfél éve nem volt barátnőm, és tudom, hogy a kisugárzás nagyon fontos. Alapból optimista természet vagyok, viszont kezd egy kicsit sok lenni a kudarcok száma. Tartottam sok szünetet, hanyagoltam az ismerkedést, de semmi változás.

Mit lehet tenni ilyenkor, hogy ne keseredjen meg az ember?

2017. máj. 23. 23:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A szakítás után fél évig nem ismerkedtem, és azóta is viszonylag "teljes" életem van: hobbi, sport, megélhetés. Nem arról van szó, hogy egy nő köré szeretném építeni a mindennapjaimat, és soha nem élem bele magamat a dolgokba.

Viszont másfél év sok idő, és tényleg rengeteg elutasítást kaptam. Nem vagyok egy nőgyűlölő, kollektivista fajta; tiszteletben tartom mindenki jogát, hogy olyan társat válasszon, amilyet akar — még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy engem elutasít.

Viszont egyre nehezebb életvidámnak, pozitívnak maradni, amikor sorban a sokadik nő utasít el. Én sem leszek fiatalabb, közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, és ha nem is a nagy Őt keresem konkrétan, akivel leélhetem az életemet, egy normális kapcsolatot szeretnék, nem alkalmi hülyeségeket ilyen-olyan lánykákkal.

2017. máj. 26. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!